Seksiä kirjastossa

  • haluantreffeillenot

Olin lukemassa tenttiin ja sopinut treffit kirjastoon. Itseasiassa idea oli miehen, ei minun. Kohtasimme naulakoilla. Lähdimme kiertelemään pitkin kirjastoa. Tässä kirjastossa on tavattoman kaunis arkkitehtuuri. Mies sanoi. Nykkäilin ja katselin ympärilleni. Onneksi ei näy tuttuja. Mies laittoi kätensä vyötärölleni, kun nousimme portaita. Menimme ylimpään kerrokseen, jossa on aina hiljaista. Siellä on vanhoja kirjoja, joita ei saa lainata.
Äkkiä hän veti minut hyllyjen väliin ja suuteli kiihkeästi. Huh, sisälläni väreili. Menimme takaisin portaita kohti ja nojauduin kaiteelle. Katselin alas, siellä ihmiset lukivat ja tekivät koulutehtäviä. Miehen käsi oli vyötärölläni. Hän liu'utti sitä alaspäin. Olin pukeutunut hameeseen ja puseroon.
Mies suuteli niskaani. Kuumotus kasvoi sisälläni. Hän laittoi kätensä hameen alle ja huomasi, ettei minulla ollut pikkuhousuja. Olin jo ihan kostea, kun hän alkoi hyvällä minua. Hän suuteli korvaani kuumasti. Olin himosta ja jännityksestä suunniltani. Tunsin kuinka hänen housunsa pullotti. Mies siirtyi taakseni ja nosti hamettani. Nojasin yhä kaiteeseen. Olin avannut hänen vetoketjusta. Pian hän työntyi sisääni. Pidätin hengitystäni. Yksikin voihkaisu, niin kaikki kääntyisivät katsomaan ja paljastuisimme. Mies liikkui hitaasti, hän tuntui niin hyvältä. Katselin alempana olevia ihmisiä, he olivat niin nenä kiinni kirjoissaan. Heillä ei ollut aavistustakaan mitä täällä ylhäällä tapahtuu. Mitä, jos joku yhtäkkiä katsoisi tänne. Mietin.

Mennään alas. Mies kuiskasi korvaani. Nyökkäsin. Menimme takaisin naulakoille, joissa vessat sijaitsevat. Vessassa oli iso ikkunalauta johon nojauduin ja jatkoimme loppuun asti. Hän otti minua tiukemmin kiinni lantiosta. Kiedoin käteni hänen kaulaansa. Pane mua! Kuiskasin. Vauhti kiihtyi. En voinut enää olla hiljaa, vaan huohotin. Shhh! Mies kuiskasi ja suuteli kaulaani. Pian tulimme molemmat. Huohotimme sylikkäin. Hän suuteli minua pitkään.

Siistyidyimme. Mies avasi oven ja kurkkasi käytävään. Ei ketään mennään. Hän sanoi ja otti minua kädestä. Oli mukava tavata. Hän sanoi ja suuteli minua. Niin oli. Hymyilin. Jatkoimme eri suuntiin. Huh, voihan sitä maanantaita näinkin viettää. Kaverit eivät kyllä ikinä usko, kun kerron mitä tuli tehtyä!

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:29

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus