Seksiä työkaverin kanssa

  • haluantreffeillenot

Minut oli hälytetty lyhyellä varoitusajalla tuuraamaan. Työskentelen baarissa. Työparinani oli uusi söpö mies Tomi. Meillä synkkasi välittömästi. Koko illan flirttailin miehelle ja loin häneen kiusoittelevia katseita. Hän oli vähän ujo ja punastui jokaisesta kommentistani mikä koski häntä. On sulla kyllä niin kuumat lihakseni. Sanoin ja otin käteeni jääpaloja ja hieroin niitä hänen hauistaan vasten. Mies oli aivan punainen, eikä saanut sanaa suustaan. Kyllä näitä tekisi mieli kosketella vähän enemmänkin. Jatkoin. Niinkö? Tomi sai kakaistua suustaan. Niin meidän vuorohan päättyy pian ja eikö meidän pitänyt jäädä tänne yöksi. Totesin ja katsoin miestä. Niin aivan, ne oli tainneet laittaa vaan yhden huoneen.. Tomi jatkoi. Aijaa, no ei se mua ainakaan haittaa. Hymyhdin ja katsoin taas Tomia kiusoittelevasti.

Vuoromme päättyi vihdoin. Saimme hotellihuoneen avaimet. Siis, voi että! Mulla ei oo yöpaitaa mukana! Huudahdin. Vai niin. Tomi vastasi ja katsoi minua. No, mä menen nyt suihkuun. Jatkoin ja livahdin kylppäriin. Halusin miestä niin paljon. Kun tulin suihkusta Tomi oli jo sängyssä peiton alla. Silmäilimme toisiamme. Kuule, mä pelkään pimeää, enkä osaa nukkua yksin varsinkaan vieraissa paikoissa. Sanoin ja pyörittelin hiussuortuvaa sormissani. Niinkö? Tomi vastasi. No pitäskö sun sit tulla tänne? Hän kysyi ja nosti peittoaan. Hänellä oli vain boxerit jalassa. Selvä, vastasin ja sammutin valot. Pujahdin peiton alle. Niin mulla ei ole sitä yöpaitaa edelleenkään. Sanoin. Tomi oli hetken hiljaa. Hänen kätensä hapuili reidelleni ja kohta se oli jo vatsallani. No sulla ei tosiaan oo yöpaitaa. Hän totesi. Niin ja kuule mä haluan edelleen kosketella noita sun lihaksia. Kuiskasin. Niinkö? Hän kuiskasi ja kumartui suutelemaan minua. Kiskoin ja hänen boxereitaan pois ja huhu mitä sieltä löytyikään! Hänen pituuteensa oli selvästikin mennyt alapäähän. Annoin hänelle kunnon suuhoidon. Tomi vain huokaili. Kiipesin hänen päälleen ratsastamaan. Sulla tota kokoa kyllä piisaa. Kuiskasin. Hän vain huokaili himokkaana. Seksi ei kestänyt kauaa, mutta ei se haitannut, sillä aamu sarasti jo. Nukahdimme sylikkäin.

Parin tunnin nukkumisen jälkeen heräsimme ja menimme syömään aamupalaa yhdessä. Hyppäsimme autoon ja hurautimme takaisin kaupunkiin. Että sellainen työkeikka. Totesin, kun nousin autosta. Niin. Tomi hymyili ja katsoi pitkään minua.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:29

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus