Taksikuski

  • haluantreffeillenot

Pitkä työpäivä oli juuri päättynyt. Olin väsynyt ja vihainen, joten tilasin taksin päästäkseni nopeasti kotiin. Odotin taksia pihalla. Vieressäni seisoi mies myös odottamassa taksia. Taksi kaarsi pihaan ja marssin autoa kohti. Hei se oli mun taksi! Mies huusi perääni. Niin oli! Kivahdin takaisin ja hyppäsiin kyytiin. Aja vauhdilla tähän osoitteeseen! Komensin kuskia. Huokailin tuskaisena ja hieroin ohimoitani. Kuski vilkuili minua. Onko rankka päivä takana? Hän kysyi. Joo on! Vastasin ja aloin tilittämään päivääni hänelle. Kun pääsimme kotini pihaan katsoin kuskia ensimmäistä kertaa kunnolla. Onpas hän söpö mietin. Odotin kuittia. Niin voit sä sun puhelinnumeronkin siihen pistään. Sanat karkasivat suustani kuskin kirjoittaessa nimmaria kuittiin. Mitä? Hän nosti katseensa yllättyneenä. Niin, että anna puhelinnumeros olet sä sen verran söpö. Sanoin ja katsoin kuskia hymyilen. Öm, okei, aijaa, olen vai... Hän alkoi änkyttämään. No selvä, hän jatkoi ja kirjoitti numeronsa toiseen paperiin. Kiitos. Mä soitan sulle sitten myöhemmin. Sanoin hymyillen ja iskin silmää.

Menin kotiin ja otin pitkän kylvyn. Iltapalan jälkeen alkoi taas mieli virkistyä. Pyörittelin taksikuskin puhelinnumeroa kädessäni ja mietin laitanko viestin vai en. Toisaalta minulla oli seuraavat pari päivää vapaata, eikä mitään sovittua menoa. Hei söpöliini, joko pääsit töistä? Viestitin kuskille. Hetken kuluttua puhelimeni piippasi. Pari tuntia vielä hän kirjoitti. En uskonut, että sä oikeasti laitat viestiä, tuli pian seuraava viesti perään. Mitä teet töiden jälkeen? Kysyin. Pitäs mennä porukoille saunomaan. Hän vastasi. Aijaa, no mulla on kuule kylpyamme, tule tänne kylpyyn. Viestitin. Niinkö? Houkutteleva tarjous kyllä. Hän vastasi. Mutta olen jo sopinut meneväni porukoille. Vai niin, no ota tai jätä, tätä tarjousta ei toisen kerran tule! Vastasin. Hetken hiljaisuuden jälkeen. No eihän tollasta tarjousta voi väliin jättää, mä tulen parin tunnin päästä. Hän vastasi.

Mmm.. täydellistä! Mietin mielessäni. Taas tuli mies eteen kuin tilauksesta. Kuka sitä jotain tinderiä tarvitsee! Ajattelin voitonriemuisena. Summeri soi. Avasin oven ja silmäilin taksikuskia. Moi. Hymyilin. Moi. Hän hymyili takaisin ja astui sisään. Monen vanha sä oikein olet? Kysyin. Hän oli niin söpö babyface. No taidan olla sua nuorempi. Hän vastasi viivytellen. Tuijotin häntä tiiviisti. Olen 21 ja nimeni on Tomppa. Selvä, no olet sä mua muutaman vuoden nuorempi. Vastasin. Tomppa mittaili minua päästä varpaisiin. Olin pukeutunut T-paitaan ja lyhyisiin kotishortseihin.

No haluatko kylpyyn vai mennäänkö suoraan sänkyyn? Kysyin. Tomppa tuijotti häkeltyneenä minua. Öm... hän mumisi. Liimauduin kiinni häneen ja tuijotin häntä suoraan silmiin. Hän kietoi kätensä vyötärölleni ja suuteli minua. Päädyimme pian sänkyyn. Huomasi kyllä, että hän oli nuorempi ja aika kokematon. Mutta ei se haitannut, toisaalta hieman ehkä nautin siitä. Seksi oli kiihkeää ja hän oli kestävä.

Makasimme hikisinä vierekkäin sängyllä. Käytkö sä useinkin hoitelemassa asiakkaita vuoron päätteeksi? Kysyin. En todellakaan! Tämä on ihan eka kerta. Hän vastasi. Aijaa, no saatko paljon ehdotuksia? Kysyin. Joskus. Hän vastasi. No, miksi tartuit mun ehdotukseen, jos et ole näin ennen tehnyt? Jatkoin. Hän oli hetken hiljaa. Sä olit niin flirtti ja suorasanainen. Hän vastasi. Vai niin. Vastasin. Vaikka valitin sulle koko matkan. Naurahdin. Niin, mutta sun viestit oli niin suoria. Tomppa jatkoi. Ai, se teki vaikutuksen? Kysyin. Joo. Hän vastasi. No pidemmittä puheitta haluan sua lisää ja heti! Sanoin ja kierähdin hänen päälleen. Jatkoimme pikkutunneille asti.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:29

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus