Treffeillä palomiehen kanssa

  • haluantreffeillenot

Laitoin nettiin deittipalstalle ilmoituksen. Niinhän kaikki muutkin tekevät. Kaikki sinkkukaverini harrastavat nettideittailuja, joten kai sitä pitää minunkin sitten kokeilla ajattelin. Ilmoitukseeni vastasi nopeasti komea palomies ja hän halusi tavata. En ole jahkailija tyyppiä ja hetken viestittelyn jälkeen olimmekin jo kahvilassa. Minulla ei ollut mitään ennakko-odotuksia, ja ei minulla ei ole myöskään uniformufetissiä. Palomies kehui itseään ja kertoi työstään lihaksiaan siinä sivussa pullistellen. En saanut suunvuoroa olenkaan. Ärsyynnyin ihan suunnattomasti moisesta leuhkuudesta. Luuleeko toi ihan vakavissaan et heittäydyn noille käsivarsille!? Hänestä suorastaan paistoi, että hän kuvittelee naisten olevan sulaa vahaa, kun mainitsee olevansa palomies ja vähän pullistaa habaa. No eipä toimi tähän tyttöön tuollainen. Sitäpaitsi kaveri oli jostain i:llä alkavasta junttikylästä ja oli niin olevinaan. Join kahvini ja vilkaisin kelloani, 20 minuuttia oli kulunut. Löin kahvikupin pöytään niin lujaa, että se melkein hajosi. Nousin ylös ja otin laukkuni. Kuule, mun pitää nyt mennä! Tokaisin ja käännyin kannoillani. Palomiehellä oli vielä lause kesken, mutta kävelin pois. Voi jeesus! Ihan oikeestiko mä vaivauduin kahvilaan kuunteleen tollasta paskaa.

Hetken päästä puhelimeni piippasi, se oli palomies. Olitpa kuuma kissa. Luki viestissä. Voi v*ttu, etkö parempaa keksinyt! Kirjoitin vastaukseksi. Pian puhelin piippasi taas: Olit kyllä tosi kuuma kissa, haluan nähdä sut uudeelleen ja tulla sun luokse luki viestissä. Ikävä kyllä en syttynyt palomiehestä ja vastasin: kaikkee voi aina haluta, mut kaikkea ei voi saada! Sen pituinen se. Hän ymmärsi kerrasta.
Hienoa, että hän olisi halunnut tavata uudestaan, en siis ollut pettymys. Mutta huvittavaa on se, että sanoin ehkä 3 sanaa sen 20 minuutin aikana ja istuin kyllästyneenä käden puuskassa. Mitä hän siis oikein etsi? Se ei selvinnyt, mutta tuskin sitä mitä minä.

Lyhyimmät treffini ovat siis kestäneet 20 minuuttia. Näin lupaavalla alulla onkin sitten hyvä jatkaa nettideittailun ihmeelliseen maailmaan :D Tämä oli vasta alkua kaikelle tulevalle, ajattelin optimistina.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:29

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus