Varattu mies

  • haluantreffeillenot

Olin tapaillut jonkin aikaa varattua miestä. Halusin vain seksiä, joten tämä kuvio sopi minulle vallan mainiosti. Olin kietonut miehen pikkusormeni ympärille. Nautin vallan tunteesta, joka minulla häneen oli. Sain hänet taipumaan tahtooni milloin vain. Lähettelimme pitkin päivää kuumia sähköposteja. Mulla on punaiset stringit jalassa ja tulin just suihkusta. Viestitin miehelle. Huhuh voin vaan kuvitella. Hän vastasi. Himottaa niin paljon. Lähetin seuraavan viestin. Niinkö? Hän vastasi. Kyllä! Oon ihan kostea. Koskettelin itseäni suihkussa ja mietin sua... Haluan sua nyt! Viestitin. Mäkin haluan sua. Mies vastasi. Mmmmm... tuu ottaa mut. Haluan imeä sun munaa! En voi, olen töissä. Mies vastasi. Tiedän, että olet, mutta kyllä sä voit tulla jos vaan haluat. Vastasin. Pomo kommentoi jo viime kertaakin, kun viivyin lounastauolla niin pitkään. Hän vastasi. Mieti, kuinka ihanaa meillä oli viimeksi, sun muna on kyllä niin paras. Saat ottaa mut rajusti ja haluan imea sun munaa oikein pitkään ja huolella. Vastasin. Voi luoja, muistan, sä olet kyllä niin hyvä siinä. Mies vastasi. Mutta en mä voi nyt lähteä. Kyllä sä voit, jos tosiaan vaan haluat. Mä haluan tuntea sut mun sisällä nyt! Vastasin. Ja lähetin kuvan itsestäni. Sä olet niin uskomattoman seksikäs! Mä en kestä enää ja mulla seisoo. Mies vastasi. No ala tulla sitten tänne! Vastasin. Mitä mä sanon pomolle...? Mies vastasi. Se epäilee jo näitä mun epämääräisiä lounastauko menoja. No, kyllä sä jotain keksit. Ja olethan kuitenkin itsekkin johtavassa asemassa, joten voit päättää sun menoista. Vastasin. Odotan sua! Vastasin ja laitoin toisen kuvan itsestäni. Mä en kestä enää! Olen siellä puolen tunnin päästä! Mies vastasi.

Kihertelin tyytyväisenä. Voi luoja, että miehet ovat niin tyhmiä ja helppoja. Ajattelevat vain munallaan! Kävimme näitä keskusteluja harvase viikko. Mitä jos mies menettää työpaikkansa tai saa huomautuksen tämän vuoksi. Mietin. No, eipä ole minun ongelmani. Hän voi koska tahansa lopettaa tämän. Pian summeri soi. Avasin oven ja odotin miestä eteisessä stringeissä. Hän hädin tuskin pääsi edes ovesta sisään kun hyökkäsin jo hänen syliinsä. Ota mut heti tässä! Kuiskasin ja revin hänen vaatteitaan. Hän oli karskin komea, tatuoitu ja lihaksikas. Pian olimme jo sängyssä.

Olipa ihanaa. Mies sanoi ja suuteli kaulaani, kun olimme suihkussa. Niin oli. Vastasin ja koskettelin hänen lihaksiaan. Katselin, kun hän puki päällensä. Ei hitto, mitä kello on. Mies huokaisia tuskastuneena. Älä siitä välitä, sanoin ja menin suutelemaan häntä. Käteni hapuili hänen haarojansa. Mies huokaili ja olisi valmis uusintaan. Mun pitää mennä. Hän mumisi ja silitti hiuksiani. Tiesin, että saisin hänet jäämään jos haluaisin, mutta minullakin oli menoa pian. Okei, nähdään taas. Hymyilin ja suutelin häntä. Palataan. Hän sanoi ja painoi oven kiinni.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:29

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus