Lahjaideoita - Paras lahja vaimolle

  • kaisuha

Naistenpäivä oli ja meni, mutta jäikö lahja ostamatta? Lahjoja saa ostaa myös muulloin kuin pyhäpäivinä ja erityisesti vaimoa kannattaa helliä pienellä yllätyksille ympärivuoden. Kuitenkin, erityisesti miehille, lahjan ostaminen voi olla hyvinkin hankalaa. Naisille voi olla joskus hyvin hankala keksiä sellaista lahjaa, joka olisi toivottu, hyödyllinen ja samalla edes hieman romanttinen. Vaikka tiedossa sattuisi olemaan, että vaimo tarvitsisi uuden hiustenkuivaajan tai pyykkitelineen, niin näistä on hyvin hankala repiä irti minkäänlaista romantiikkaa. Sen sijasta romanttiset lahjat ovat usein vähemmän hyödyllisiä tai sitten liian kalliita. Tässä blogikirjoituksessa jaan muutamia lahjavinkkejä miehille, jotka ovat varmasti vaimon mieleen.

1. Kylpyläloma

Kylpyläloma on jokseenkin ”kulunut”, mutta silti erittäin hyvä lahjaidea vaimolle. Ei ole väliä kuinka monta kertaa kylpylässä on tullut käytyä yhdessä tai erikseen, mutta joka kerta se on rentouttava kokemus. Kylpylälomassa on hienoa myös se, että esimeriksi viikonloppupaketit ovat järkevän hintaisia ja aikaa ei tarvitse tuhlata matkustamiseen (=rentoutumiseen jää enemmän aikaa). Kylpylöitä löytyy melko hyvin kautta maan ja esimerkiksi pääkaupunkiseudulla asuvien on helppo ottaa lautta Tallinnaan ja nauttia siellä mukava päivä tai kaksi.

2. Lehtitilaus

Vaikka lehtitilaus saattaa tuntua äkkiseltään vähemmän romanttiselta lahjalta, niin se on kuitenkin varmasti mieluisa. Lehdestä riittää iloa lisäksi pidemmäksi aikaa, sillä parhaan hinnan saat usein ottamalla tilauksen vaikkapa 6-12 kuukaudeksi kerrallaan. Hyviä vaihtoehtoja ovat esimerkiksi Me Naiset, Fit ja Seiska. Lehti kannattaa toki tilata vaimon mieltymysten mukaan.

3. Mysteeriboksi

Koko lahjan idea on mielestäni olla täydellinen yllätys ja sitähän ei tarjoa juuri mikään paremmin kuin ”mysteeriboksi”. Tässä ideana on yksinkertaisesti se, että tilaaja saa laatikon, jonka sisällöstä ei ole tietoa edes tilaajalla. Tässä hauskaa on myös se, että mikäli lahja ei satu miellyttämään lahjansaajaa, niin sen antaja voi ”pestä kätensä” helposti. Mysteeribokseja voi tilata esimerkiksi superkauppa.fi:stä.

4. Jatkuva kukkatilaus

Haluatko ostaa oikein romanttisen lahjan? Silloin jatkuva kukkatilaus voi olla hauska idea. Voit tehdä sopimuksen esimerkiksi paikallisen kukkakioskin kanssa, että he toimittavat haluamasi kimpun kukkia esimerkiksi seitsemän päivän ajan suoraan vaimosi työpaikalle. Lisätemppuna voit liittää kimpun mukana toimitettaviin kortteihin esimerkiksi jonkin tarinan, joka jatkuu tämän tilauksen ajan.

5. Alusasusetti

Kokemuksesta voin kertoa, että mikään ei tuo yhtä paljon säpinää makuuhuoneeseen kuin tyylikäs ja seksikäs alusasusetti. Sopivan alusasun valinnassa kannattaa kuitenkin olla tarkkana, että se on varmasti sopivan kokoinen ja riittävän tyylikäs. Siinä, missä hyvin valittu alusasu on lahja parhaimmillaan, niin liian pieni tai halpa malli voi aiheuttaa turhaa kinaa, joka ei tietysti ole tavoitteena lahjan kohdalla.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:29

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus