Pattimainen tilanne, mutta minkäs teet

  • lupaviidakko.fi

(Tarinat osoitteesta: https://lupaviidakko.fi)

Vakuutuksia myydään ja ostetaan mielikuvilla, koska "Eihän sitä koskaan tiedä." Seuraavaa tapausta tuskin kukaan olisi pystynyt edes ennustamaan.

Kaikki meidän perheen vakuutukset oli keskitettynä erääseen vakuutusyhtiöön, joka oli kaikinpuolin meille oikein hyvä vakuutusyhtiö. Olimme asiakkaina todella pitkän aikaa ja kaikki oli moitteetonta: maksut, vakuutusturva ja palvelu olivat hyviä. Monta kertaa, kun jotain vakuutuksen täytyi korvata, aina rahat tuli tilille.

Yllättäen minussa todettiin parantumaton sairaus, joka toisi kuluja koko loppuelämäni ajan. Vakuutusyhtiö olisi tietenkin korvannut kaikki sairauteen liittyvät kulut, ellei yhtiö olisi juuri päättänyt uudistaa rakennettaan ja luopua yksityisasiakkaista. Vakuutusyhtiö oli päättänyt keskittää toimintansa suurempien yhtiöiden asioiden hoitamiseen. Yksityisasiakkaiden käskettiin hakea vakuutuksensa jostain muusta firmasta.

Niinpä mekin jouduimme vaihtamaan vakuutusyhtiötä ja kilpailuttamaan koko perheen vakuutukset. Kaikki vakuutusyhtiöt sanoivat samaa - sairauteni oli tullut ennen uuden vakuutuksen ottamista ja siksi sen aiheuttamista kuluista ei korvattaisi minulle senttiäkään. Kaikki sairauteen liittyvät kulut poistettiin vakuutusturvasta.

Kaikki sairauteen liittyvät kulut tuosta eteenpäin ovat kaatuneet minun omaan niskaani. Pahimmillaan kuluja on ollut kuukaudessa useiden satojen eurojen edestä ja tulevaisuudessa kulut tulevat kasvamaan. Vaikka vuosikymmeniä maksoin vakuutusmaksuja minua kohdellaan kuin jälkiviisasta, joka sairastuttuaan ottaisi vasta vakuutuksen ja vaatisi siitä jälkikäteen korvauksia. Olen yksinkertaisesti väliinputoaja.

- Sairas tarina

Internetin Hannu Karpo löytyy osoitteesta: https://lupaviidakko.fi/

Kirjoitettaessa soi Pertti Kurikan Nimipäivät - Aina mun pitää

Kommentoi kirjoitusta

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi