Näin onnistut nettideittailussa

  • kallepm

Nettideittailu on nykyisin suositumpaa kuin koskaan ennen ja yhä useampi nainen ja mies etsiikin parisuhdetta pääsääntöisin netistä. Netissä deittaileva säästyy monilta turhauttavilta treffeiltä, koska seuralaisiin voi hieman tutustua etukäteen chattailemällä ja selvittää ainakin, että ns. ”perusominaisuudet” vastaavat kriteereitä. Juuri mikään ei ole turhauttavampaa kuin ravata treffeillä vain todetakseen, että treffikumppani on työtön, alkoholisti tai kissafani, jos satut olemaan niille itse allerginen.

Kuten mikä tahansa muukin asia, myös nettideittailu vaatii silti hieman taitoa. Taitoa vaaditaan muun muassa siinä, että erottaudut massasta ja pystyt kertomaan sekä kysymään oikeat asiat. Monet ovat pettyneet erilaisiin deittipalveluihin ihan vain siitä syystä, että keskustelut junnaavat paikallaan ja samoihin kysymyksiin on vastattava uudelleen kerta toisensa jälkeen.

Tässä kirjoituksessa annan kokeneena konkarina muutamia käytännön vinkkejä siihen, miten sinäkin voit löytää uuden kumppanin deittipalvelusta.

Valitse sopiva deittisivu

Ensimmäinen ja ehkä samalla helpoiten vältettävä virhe on valita vääränlainen deittisivu. Kuten ehkä tiedät, niin nykyisin deittipalveluita on käytännössä jokaiseen lähtöön. Tarjolla on esimerkiksi ”siistejä” palveluita, jotka ovat tarkoitettu vakavamman parisuhteen etsintään sekä ns. ”törkypalveluita”, joissa yksinäisen miehet kirjoittelevat kilpaa rivouksia. Eli, jos haluat välttää pettymyksin, niin kannattaa tehdä hieman taustatyötä ennen palveluun rekisteröitymistä. Lisäksi nykyisin on paljon deittisivuja, jotka ovat erikoistuneet vain tietyn tyyppisiin ihmisiin. Esimerkiksi, leskille, urheilijoille, iäkkäille ja niin edelleen - löytyy omat palvelut. Hyvä paikka palveluiden vertailuun on deittisivut.fi, jos löydät oikeastaan kaikki suosituimmat vaihtoehdot.

Tee hyvä profiili

Nettideittailun ärsyttävimpiä puolia on se, että joudut helposti kysymään ja vastaamaan lukuisia kertoja samoihin kysymyksiin. ”Mitä harrastuksia sinulla on?”-tyyppiset kysymykset vältät parhaiten hiomalla profiilisivusi kuntoon ajatuksen kanssa. Ilmoita profiilissasi mahdollisimman paljon tietoja itsestäsi sen rajoissa, minkä haluat jakaa julkisesti. Hyvä nyrkkisääntö on, että täytä joka ikinen kenttä ja kuvaus, jos se vain on mahdollista. Tässä etuna on myös se, että deittipalveluiden haut osaavat usein löytää sinulle parempi ehdotuksia, jos olet antanut tietoja itsestäsi. Lue myös 6 vinkkiä deittiprofiilin tekemiseen.

Ota hyvä kuva

Hyvä kuva tekee ison eron nettideittailussa. Luonnollisesti me ihmiset arvostelemme ja arvioimme toisiamme aluksi ulkoisten seikkojen perusteella, eikä nettideittailu eroa tästä mitenkään. Jos sinulla on profiilikuvassasi päällä ryttyinen paita, niin ihmiset tulevat tekemään johtopäätöksen ettet osaa pitää huolta itsestäsi tai vaatteistasi. Tästä syystä profiilikuvan pitää olla edustava, sillä sen perusteella ihmiset tekevät päätöksen, haluavatko he jutella kanssasi yhtään sen enempää.

Vaikka kuvan kannattaa olla hyvä, niin kannattaa myös muistaa, että sen pitäisi kertoa jotakin sinusta. Älä siis laita pukua päälle profiilikuvaan, jos sitä et normaalisti käytä. Jos taas nautit vaikkapa matkustelusta, niin laita sellainen kuva, jossa olet reissussa. Yhdistämällä profiilikuvassa siistin olemuksen ja jonkin itsellesi rakkaan asian, saatat tavoittaa paremmin juuri sinulle sopivia ihmisiä.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:29

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus