Kokeile tällaista seksiä ja piristä parisuhdettasi

  • irmahy

Usein seurustelun alkuvaiheessa seksi on huolista ehkäpä se kaikista pienin. Kuitenkin vuosia kestäneen seurustelun jälkeen into saattaa pikkuhiljaa hiipua tai pahimmassa tapauksessa seksi jää kokonaan pois ohjelmasta. Me kaikki kuitenkin tiedämme, että säännöllinen seksi on ehkäpä tärkein asia, jolla parisuhde pidetään kasassa ja intohimo saadaan säilytettyä.

Hyvä seksielämä on muutenkin mitä parhain tapa vähentää stressiä ja pysyä terveenä ja se myös pysyy kiinnostavana aktiviteettinä kunhan omia vanhoja tottumuksia ja rutiineja maustaa silloin tällöin uusilla ideoilla. Parisuhteen ehostaminen ei vaadi sitä, että kumppani hankkii silikonit tai, että mies muuttaisi itseään täysin. Sen sijaan pienilläkin asioilla on mahdollista saada hukassa ollut kipinä takaisin. Tästä kirjoituksesta löydät parhaat vinkit siihen, kuinka voit tuoda lisää säpinää omaan makuuhuoneeseesi.

Parisuhteen parhaat ajat eivät saa olla vain menneisyyttä

Seurustelun alussa ollaan usein ihastuneita ja seksi harvemmin on se ongelma. Muistatko, kun ette kumppanisi kanssa välttämättä jaksaneet odottaa aina edes makuuhuoneeseen pääsyä, vaan hommiin alettiin joskus hieman erikoisemmissakin paikoissa? Seksielämä voi olla pitkänkin parisuhteen jälkeen vielä samanlaista, mutta se saattaa vaatia hieman enemmän yritystä.

Vinkki: Seuraavalla kerralla kun olette lähdössä ulos, valmistaudu jo etukäteen ja pue yllesi seksikkäät alusvaatteet. Voit vietellä kultasi esimerkiksi jo autotallissa ennen lähtöä. Erona on tietysti vain se, että nyt pidemmän seurustelun jälkeen tiedät, mistä oma rakkaasi innostuu.

Voit kokeilla myös jotain ihan muuta. Pääasia on, että se ei ole rutiininomaista vaan siinä on tunnetta.

Kokeilkaa leluja tai pelejä

Monet pariskunnat hakevat piristystä seksileluista tai erilaisista peleistä vähintäänkin jossakin vaiheessa parisuhdetta. Parhaat seksikaupat tarjoavat huikean valikoiman erilaisia seksiasuja, seksipelejä ja seksileluja, joista löytyy jokaiseen makuun jotakin.

Yksi hyvä idea on kokeilla hauskoja pelejä, kuten esimerkiksi seksinopat tai seksikupongit. Noppien ideana on se, että niissä on eri asentoja, joita voitte yhdessä kumppanisi kanssa kokeilla. Kupongit puolestaan voivat olla vaikka ihan itse tehtyjä lappuja, joilla kumppanisi saa ”lunastaa” tiettyjä aktiviteettejä.

Pääasia on, että se perinteinen lähetyssaarnaaja pimeässä makuuhuoneessa vaihtuu vähintään silloin tällöin johonkin muuhun.

Pikaseksille on aina aikaa

Yksi syy siihen, miksi erityisesti kiireisillä pariskunnilla seksi jää vähemmälle on ajan puute. Eli kiireisen päivän jälkeen ei välttämättä enää jaksaisi tehdä asioita pitkän kaavan mukaan. Hyvä juttu on tosin se, että seksiä ei ole aina pakko harrastaa tuntikausia. Yritä hyödyntää jokainen tilaisuus, jolloin kumppanisi tietää, että tunnet intohimoa häntä kohtaan edelleen. Esimerkiksi, aina ei ole pakko riisua kaikkia vaatteita pois, vaan pikainen sessio onnistuu rakkaan kanssa vaikka aikaa ei juurikaan olisi.

Muista sovintoseksi

Erityisesti monet miehet sanovat, että sovintoseksi on parasta ikinä. Tämä myös käy melko hyvin järkeen, sillä viha ja rakkaus eivät tosiaan ole tunteina niin kaukana toisistaan. Vaikka suuremman riidan jälkeen voi olla hankala ryhtyä petipuuhiin, niin se voi olla yksi parhaimmista keinoista sopia riitä. Muista, että voit kanavoida vihan petipuuhiin ja session jälkeen molemmat osapuolet usein ymmärtävät toisiaan taas paremmin.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:29

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus