Onko jättimäinen Tacko Fall koripallon tulevaisuus?

  • Tuomari

KYSYMYS: Kuka ihme on Tacko Fall?

VASTAUS: Tacko Fall on 19-vuotias, mahtavat 228 senttiä pitkä koripallolupaus, joka pelaa viimeistä vuottaan high schoolissa. Dakarista Senegalista lähtöisin oleva Fall muutti Yhdysvaltoihin 16-vuotiaana.

Seuraavaksi Fallin tie vie Central Floridan yliopistoon ja miehenalun likkkumisen perusteella voidaan odottaa melko paljon. Tripla-tupla-keskiarvoja takonut Fall voisi olla seuraava NBA:n megapitkä sentteri, jonka koon varjoon jäävät esimerkiksi legendaarinen Shaquille O’Neal. 230-senttisiä NBA-pelaajia on ollut muutamia. Heihin verrattuna Tacko näyttää kuitenkin valmiimmalta. Siinä missä Shawn Bradley ja Manute Bol olivat langanlaihoja, George Muresanilla riitti massaa, mutta jalat eivät liikkuneet. Tackolla ei ole näitä ongelmia.

Tacko Fallista muistutetaan usein, että hän kuuluu 60 suurimman ikinä eläneen ihmisen joukkoon. Heitä on päätynyt ennenkin NBA:hin ja tulee päätymään Tackon jälkeenkin. Oheisesta videosta voi tutustua muutamiin mahdollisiin tuleviin tähtipelaajiin.

Seuraa Tuomaria myös Facebookissa ja Twitterissä @casinosportsbar

3 kommenttia

Koristietäjä

25.2.2015 17:42

Kenny George on jo lopettanut uransa. Muut "tulevat mahdolliset tähtipelaajat" pelaavat lähinnä pienliigoja jos edes ovat täyspäiväisiä ammattilaisia. Toivotaan että Fallin fysiikka kestää. Moisen kaverin läsnäolo liigassa voisi siirtää painotusta nykyisestä pienen viisikon mallista enemmän vanhaa sentterivetoista tyyliä kohti. Sitä voi tosin miettiä että haluaako maksaa siitä kun hidas kaveri seisoo korin alla ja hyppää 5 senttiä donkatakseen :D.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

26.2.2015 18:07

Näyttää jotenkin niin tylsältä, ennemmin katselee vaikka vanhoja Jordanin tai Kempin yms kavereiden liitelyitä.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Varma tieto

26.2.2015 21:24

Nää nyt on näitä fyysisiä friikkejä. Olen yllättynyt, jos tämä kaveri tulee koskaan pelaamaan matsiakaan NBA:ssa. Taitotaso näyttäisi tuon pätkän perusteella olevan surkea, eikä tuon kokoiset kaverit oikein tuppaa pysymään läjässä. Artikkelissa mainittu hyvä liikkuminen loisti myös poissaolollaan. Tacko on vähintään yhtä jäykkä kuin Iso Gheorge Muresan ysärillä. Kun otetaan huomioon, miten nopeaa koripallo nykyään on, niin vaikea nähdä tätä miestä pelaamassa lajia ammatikseen missään sarjassa.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi