Top5 dramaattisimmat futismatsien loppuratkaisut

  • Tuomari

KYSYMYS: Missä fudismatsissa on nähty dramaattisin viime hetken loppuratkaisu?

VASTAUS: Jalkapallossa on nähty monen monta dramaattista loppua. 90 minuutin peliaika tekee futiksesta poikkeuksellisen lajin. Pelaajat eivät jaksa painaa koko ysikymppistä täysillä. Tämän takia futiksessa tehdäänkin eniten maaleja juuri otteluiden loppupuoliskolla. Tuomarin Top5 dramaattisimmat viime hetkien maalit.

5. Porto-Benfica 2-1. 2013. O Classico eli kahden Portugalin suurimman seuran kohtaaminen sai klassikkomaisen lopun. Porton Kelvin täräyttää 2-1 voittomaalin Benficaa vastaan, kun tiimalasista alkaa aika käydä vähiin. Estadio do Dragao repeää liitoksistaan.

4. Suomi-Unkari 1-1. 1998. Tämä maali saa Tuomarin voimaan pahoin edelleen, vaikka pelistä on jo kulunut 16 vuotta. 46 ja puoli minuuttia, kun Unkari tekee maalin tai siis Suomi tekee. Sami Hyypiän purkupallo osui ensin maassa makaavaan Harri Ylöseen, josta se kimposi kohti maalia. Sami Mahlio pelasti vielä pallon maaliviivalta, mutta lopulta se menee maalivahti Teuvo Moilasen selän kautta sisään. Mertaranta huutaa “ Aijjaijai! Hirveältä näyttää ja voi luoja paratkoon!”. Lähellä oli jatkokarsinta paikka. PERKELE!

3. Watford-Leicester 3-1. 2013. Lestellä yliajalla pilkku, ja se sisään, finaalipaikka varma Wembleylle noususta valioliigaan. Kuinkas kävikään. Ex-Arsenal veska Almunia poimii pallon. 10 sekuntia ja toisessa päässä soi. Yleisö sekoaa täysin.

2. ManU-Bayern Munchen 2-1. 1999. MUFC nousi Sampanja-liigan finaalissa 0-1-tappioasemasta 2-1-voittoon lisäajalla. Ensin sheringham toi ManUn kulmapotkun jälkitilanteesta tasoihin. Vain hetki tästä ja solskjaer tuikkasi toisesta kulmapotkusta voittomaalin.

1. Man City-QPR 3-2. 2012. ManU:n oli vuoro olla ottavana osapuolena, kun saman kaupungin toinen ylpeys City nousi Valioliigan mestaruuteen niin ikään kahdella lisäajan maalilla. ManU oli voittanut oman päätöspelinsä, joten Cityn olisi voitettava omassa ottelussa QPR. Citizens oli vielä lisäajalle lähdettäessä 1-2-tappiolla, mutta Dzekon ja Agueron viime hetken maalit toivat Citylle ensimmäisen liigamestaruuden 44 vuoteen.

Seuraa Tuomaria myös Facebookissa ja Twitterissä @casinosportsbar

2 kommenttia

CTID

15.5.2015 15:36

Tuo City-QPR -video on vähän heikko. Seuraavassa saamme kuulla hehkutusta Englantilaisittain tuon 3-2 -maalin osalta.

https://www.youtube.com/watch?v=DYMDkx1qHkk

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

suhteellisuudentaju

16.5.2015 09:40

Blaahhhh. Olipas taas Britti painoitteista... Ja jotain Höntsädivaria vielä.
Meidän koulun tyttöjen matsissa tehtiin toissavuonna 5 maalia lisäajalla ja missattiin pilkku.
Miksi se ei ole listalla??

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi