Kantele-lehti & Unelmatarinoita

  • Unelmatarinoita

Todella paljon on tapahtunut täällä näkymättömissä, pääasiassa verkossa. Kantele-lehden päätoimittaja Jimmy Träskelin teki Unelmatarinoista videohaastattelun uuteen verkossa ilmestyvään Kantele-lehteen.

Tässä linkki haastatteluun!

Skype
Skype, se on ollut mellä kovasti käytössä. Keskuteluissa on ollut jäseninä Nikoa, Topia, Jonesia, Marjoa ja Sinia. Tuntuu, että idea kirkastuu ja konkretisoituu jokaisen skype-tapaamisen jälkeen. Apu-Paku ry koostuu mielenkiintoisista tyypeistä, on ollut ilo tutustua heihin ja tehdä tätä projektia yhdessä.

Mesenaatti
Mesenaatti, sinne aukeaa varainkeruuhanke pakettiauton hankintaan Pakau penkun kouluun. Koulu tarvitsee autoa erilaisiin kuljetuksiin, niin ruoka-, tavara kuin ihmiskuljetuksiinkin. Se myös työllistää taksina pari ihmistä ja näin kaksi tulee saaman sillä toimeentulonsa itselleen ja myös perheelleen. Meillä on Sinin kanssa ilo ajaa auto määränpäähänsä, ja kohdata matkalla ihmisiä ja heidän vallan kiehtovia unelmiaan. Olen varma että unelmat tulevat olemaan koskettavia monella tapaa. Haluan ymmärtää ihmisiä enemmän ja olen varma että tämän jälkeen olen taas hitusen inhimillisempi ja empaattisempi ja ymmärrän elämää vähän enemmän.

Lähtöjuhlat Helsingissä
Matkaan lähdemme Sinin kanssa 5. kesäkuuta. Sitä ennen pidämme lähtöjuhlat, jossain päin Helsinkiä. Tule jättämään meille ja autolle terveiset matkaan! Nyt lähtöön on vielä lähes 90 päivää, mutta se lähenee joka yö.

Keväisin terveisin,
Marjo

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:29

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus