Pakulla Gambiaan!

  • Unelmatarinoita

Moi ja tervetuloa Unelmatarinoita -blogiin!

Tämän blogin tarkoitus on kertoa unelmien keräysmatkastamme Suomesta Gambiaan. Idea sai alkunsa Marjon (Smolander) unelmasta matkustaa autolla Senegaliin ja näin matkustaa musiikkinsa toisilta juurilta toisille. Sini lähti mukaan kuvaajan roolissa, ja projekti on yhteisesti ideoitu.

Matkan idea
Matkan ideana on kerätä ihmisten tarinoita ja erityisesti unelmia, ja tarkastella miten unelmat muuttuvat kun maa vaihtuu ja kulttuurit vaihtuvat. Ja toisaalta myös sitä, vaihtuvatko ne? Unelmat ovat nähtävillä kuvina, videoina, äänimaisemina, tekstinä sekä konserttina näyttelyssä, jonka järjestämme matkan jälkeen Helsingissä keväällä 2018. Matkan aikana järjestämme näyttelykonsertin myös Madridissa ja Senegalissa.

Tässä blogissa keskitymme kuitenkin kertomaan käytännön jutuista, mitä kohtaamme tällä seikkailullamme. Miten matka etenee, ja mitä löydämme. Reissu tulee toteutumaan kahdessa osassa; ensimmäinen pätkä kulkee kesäkuussa Suomesta Madridiin, jonne pakettiauto jää muutamaksi kuukaudeksi lepäämään. Syksyllä jatkamme Madridista Gambiaan, joka on pakettiauton lopullinen pysähdyspaikka.

Apu-Paku ry
Ilokseni voin kertoa, että olemme saaneet mukaan myös tähän projektiin myös hyväntekeväisyysjärjestö Apu-Pakun. :) He ovat ystävällisesti luvanneet toimittaa meille pakettiauton, jonka ajamme Gambiaan, ja jätämme heidän rakentamansa esikoulun käyttöä varten. Projekti tullaan toteuttamaan molempien nimissä.

Haluaisitko auttaa meitä?
Tässä vaiheessa laittaisin myös viidakkorummun laulamaan, sillä tarvitsemme kontakteja matkalta, eli ihmisiä jotka suostuisivat kuvattavaksi ja haastateltavaksi reittimme varrella. Jos tiedät jonkun, joka olisi valmis kertomaan unelmistaan, olisimme erittäin kiitollisia vinkistä!

Etsimme myös sponsoreita auton ajokustannuksiin. Tulossa on myös Apu-Pakun järjestämä mesenaatti -kampanja auton hankkimiseksi.

Meidän yhteystiedot löydät täältä.

Eipä tässä kai muuta, kesäkuuta odotellessa!

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:29

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus