Yliopiston Apteekki lanseeraa oman luonnonkosmetiikka-sarjan

  • Cityn toimitus

Yliopiston Apteekki on viimeisen puolentoista vuoden aikana kehitellyt tuotteita, joilla se vastaa kotimaisten luonnonkosmetiikkatuotteiden kysyntään. YA naturae -tuotteet tulevat apteekkien, verkkokaupan ja erikoisliike Egon hyllyihin keskiviikkona 15. kesäkuuta.

Kotimaisten tuotteiden balmistuksessa on käytetty muun muassa ihoa uudistavaa, suomalaista koivunmahlaa sekä Suomesta kerättyjen puolukoiden ja mustaherukoiden siemenöljyjä. Tuotteiden ruusunmarjaöljy tuotetaan eettisesti ja kestävästi Afrikassa.

Tuotevalikoimaan kuuluu kasvovesi, puhdistusvaahto, silmämeikin poistoaine sekä kasvo-, vartalo-, huuli- ja silmänympärysvoiteet. Tuotteet valmistetaan Suomessa.

Kaikki tuotteet on valmistettu mahdollisimman luonnonmukaisesti ja ympäristöä säästäen. Sarja on sertifioitu Ecocert organic -standardin mukaan. Se sisältää raaka-aineiden lisäksi myös koostumuksen, tuotannon, pakkausten ja niiden prosessien tarkastuksen. Kotimaisia

YA naturae -tuotteet ovat paitsi luonnonmukaisia ja eettisesti valmistettuja, myös vegaanisia. Tai ainakin suurin osa niistä: vain yö- ja huulivoiteissa on käytetty mehiläisvahaa.

Iloisin uutinen luonnonkosmetiikan ystäville on (kotimaisuuden ja saatavuuden lisäksi) hinta. Kaikki YA naturae -tuotteet maksavat alle 13 euroa, joten ne sopivat laihemmallekin kukkarolle.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:29

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus