aksell, 40v

Jotain vailla...

Jo jonkun aikaa ilma jota hengitän on tuntunut erityisen raikkaalle. Palaset on loksahtaneet kohdalleen, musiikinteko luonnistuu aina vaan paremmin, kitara soi, keikat menee hyvin, päivätöitä on ollut aina ja elämä rullaa eteenpäin mallikkaasti, kaikki tuntuis olevan kovin hyvin, paitsi että. Romantiikkaa uupuu, mussa ois kovasti rakkautta jota oisin valmis jakamaan =)

Työkseni mä ruokin ihmisiä, on oikein vakaa esimiehen duuni =D ja toisinaan keikkailen muusikkona, teen elektronista breaks-musaa ja soitan sähkökitaraa..

Liikun ja pidän muutenkin huolta itsestäni, kaikenlaiset lajit menee, mut maantiepyöräily on ollu viime aikoina ykkösenä sydämessä =)

Luonteeltani mä olen kiltti hauska ja empaattinen, mielipiteiltäni liberaali, koitan elää elämääni niin että saisin hyvää ympärilläni aikaan. Nuoruusvuosien jälkeen voin tyytyväisenä sanoa että alan olemaan siinä aika hyvä, enkä ole joutunut tinkimään silti lapsenmielisestä, ehkä jopa pikkasen naivin positiivisesta asenteestani =)

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Etsin siis mukavaa, hymyileväistä naista tositarkoituksella.Tähän kuitenkaan kaikenmaailman vaatimuslistan laatiminen on mielestäni täysin turhaa, koska mä en tunne sua ja sä et tunne mua, en tiedä miltä tuoksut, miten hymyilet, kaikki biljoona pientä asiaa jotka tekee kokonaisuuden. =) mut jos nyt kuitenkin silti keskitytään nykyhetkeen ja siihen että vastaat tähän ja lähdetään treffeille! ;)

Kuvan saa pyytämällä, en oo rumilus, vaan urheilullinen komistus =D

Sukupuoli
Mies
Ikä
40 v
Etsin
Naista
Asuinpaikka
Helsinki
Millä mielellä
En osaa sanoa
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Haluan lapsia tulevaisuudessa

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: