poprocker, 33v

Onnellisuus on valinta

Kaipaako mökkisi takansytyttäjää tai halonhakkaajaa? Seuraa kenties lenkkeilypoluille tai vaikkapa vaeltamaan? Vai karataanko maailmalle ja nautitaan tropiikin lämmöstä tai ihastellaan Tiibetin upeimpia temppeleitä? Maailma on auki, tutkitaan sitä yhdessä!

Mistä minut on tehty? Tarkka resepti olkoon salaisuus, mutta ainakin siihen kuuluu aimo annos huumorintajua, sopivasti seikkailunhalua ja ripaus rämäpäisyyttä. Unohtaa ei pidä myöskään urheilullisuutta, empaattisuutta ja avarakatseisuutta. Vaikka ulkoapäin olen leikkisä ja aktiivinen, sisäinen rauha on kuitenkin jo löydetty. Siksi olenkin kotonani niin sohvalla kirjaa lukiessa kuin taivaalta laskuvarjolla hyppiessä. Lisäksi maailman meno kiinnostaa kovasti ja pidänkin itseäni yhteiskuntatietoisena.

Mistä Sinut on tehty? Olet naisellinen nainen, joka suhtautuu elämän eri haaasteisiin positiivisin mielin ja pilke silmäkulmassa, mutta kuitenkin ymmärtää ajatella asioita syvällisemmin ja tarvittaessa myös toisten perspektiivistä. Tarvittaessa osaat myös olla empaattinen kun taas toisella hetkellä sinusta voi kuoriutua oikea villikissa.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu
Sukupuoli
Mies
Ikä
33 v
Etsin
Naista
Asuinpaikka
Tuusula
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
En osaa sanoa, haluanko lapsia

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: