dachs, 26v

Syvällisen pinnallinen

Olen mukavan näköinen, nokkelaälyinen ja varustettu suht kaksmielisellä huumorintajulla. Toivon, että sinullakin pää toimisi muunakin kuin hattutelineenä :) Etsin täältä uusia tuttavuuksia, ihan siinä uros-naaras -mielessä, muttei kavereitakaan ole koskaan liikaa.

Harrastuksiin kuuluu juoksu ja salilla raudan rääkkäys. En ole himourheilja, mutta tykkään pysyä edustuskunnossa. Lukeminen on myös lähellä sydäntä (Kindle <3), ja joskus harvakseltaan kirjoitan itse tai piirrän. Tykkään eläimistä, etenkin karvaisista. Mutten millään oudolla tavalla.

Duunikseni suunnittelen.. juttuja. Jos lasket itsesi melko nuoreksi ja olet kotoisin Suomesta, olet todennäköisesti käyttänyt jotakin missä näkyy minun tassunjälkeni. En spoilaa kertomalla enempää, tarttee tulla kysymään jos haluaa tietää tuosta lisää :p

Olen hyvä miettimään miten erilaiset asiat toimivat, ja olen myös hyvä ongelmanratkoja (ja -kuuntelija). Olen huono sietämään vakaumuksellisia taikauskoja. Tiedättehän, ihmiset mallia "Jeesus tahtoo, että kivität homot." Buu hsss!

Ensimmäisenä ihmiset huomaavat minussa lievän huvittuneen ilmeen kasvoilla. Se on siellä usein, huvitun helposti, mutta en silti ole yksinkertainen :)

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Asun Helsingin Lauttasaaressa, uimarannan vieressä. Kai sinä viihdyt biitsillä?

Laita viestiä, jos sinäkin pidät itseäsi sekä henkisesti että fyysisesti viehättävänä otuksena, jonka kanssa voi käydä leffassa, tanssimassa, viihteellä tai viettää rauhallista iltaa. En siis odota mitään teräsnaista, vaan ihan normaalia ihmistä :p

Sukupuoli
Mies
Ikä
26 v
Etsin
Naista
Asuinpaikka
Helsinki
Millä mielellä
En osaa sanoa
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
En osaa sanoa, haluanko lapsia

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: