imba, 35v

Siistejä tyyppejä hakusessa!

Haluan tutustua uusiin mielenkiintoisiin ihmisiin. Ei sillä, että vanhoissa olisi mitään vikaa, mutta välillä tulee hetkiä, kun ei oikein tiedä kenet soittaisi seuraksi kirpparikierrokselle, benji-hyppäämään tai ihan vain elämää ihmettelemään viinilasin äärelle.

Kuka minä olen? Oikeastaan aika tavallinen itseään vähän vielä etsivä naisihminen. En putoa täysin mihinkään kategoriaan. Toisaalta kukapa meistä putoaisikaan. Joskus olen pinnallinen, ostelen kauniita vaatteita ja tälläydyn bileitä varten. Joskus heitän kumisaappaat jalkaan ja lähden metsään talsimaan. Kannatan vihreitä arvoja ja eläinten oikeuksia, mutta välillä kerrytän hiilijalanjälkeäni lentämällä tai syön pihvin. Luonto on lähellä sydäntäni, mutta haluan asua kaupungissa. Mieluusti kuitenkin mahdollisimman lähellä merta, jotta pääsen halutessani nopeasti tuijottelemaan aaltoja. Meressä on jotain äärimmäisen rauhoittavaa.

Olen hurjan kiinnostunut eri kulttuureista, ja haluan matkustaa aina kun siihen on aikaa ja rahaa. Olisikin siistiä, jos saisin sinusta joskus matkaseuraa, oli kyseessä sitten reppureissu Aasiaan, automatka Norjaan tai päiväretki Turkuun (tiedä kuitenkin, että olen surkea kartanlukija). Muita asioita, joista pidän, ovat muun muassa kaikenlainen liikunta, musiikki ja hyvät reivit, ruoanlaitto ja uudet ravintolakokemukset, valokuvaus ja toisten ottamien kuvien ihastelu, lukeminen, datailu, Scrabblen pelaaminen, eläinvideot ja listojen tekeminen.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Avarakatseisuus, spontaanius ja pitkäpinnaisuus ovat attribuutteja, joita haluaisin itseeni liittää, ja joiden väittäisinkin kuvaavan itseäni melko hyvin, vaikkeivät ne tietysti aina ja ihan kaikissa tilanteissa täysin toteudukaan. Minut on myös helppo saada hymyilemään ja tykkään hyvin monenlaisista ihmisistä.

Sinulle en halua asettaa sen kummempia raameja. Voit olla nainen tai mies, hippi tai juppi, hillitty tai räiskyvä, ateisti tai uskova. Kunhan meillä olisi jonkinlainen yhteinen aaltopituus ja kivaa yhdessä. Ja sehän selviää vain kokeilemalla, joten heitä viestiä tulemaan jos yhtään nappasi, niin tehdään jotain!

Sukupuoli
Nainen
Ikä
35 v
Etsin
Naisia, miehiä ja pareja
Asuinpaikka
Helsinki
Millä mielellä
Ystäväksi
Asun
Kumppanini kanssa
Suuntautuminen
Bi

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: