b.u.r.n.i.n, 42v

Kumppanuutta etsimässä :)

Moi!

Olen 42-vuotias mies täältä Kaakkois-Suomesta. Haluan kohdata ihmisen, jonka kanssa voin tutustua ajan kanssa ja yhdessä rakentaa keskinäistä kumppanuutta. Oletuksena haen 30-44 -vuotiasta vapaata, lapsetonta ja savutonta naista koko Suomen alueelta.

Itsestäni voin kertoa sen, että olen avoin, kohtelias ja luotettava mies. Kerron itsestäni sen minkä osaan, haluan olla asiallinen ja pitää sovitusta kiinni. Huumorintaju absurdi ja kuiva.

Yleisesti kerrottakoon, että olen laskentatoimen tradenomi ja taloushallinnon/IT-alan työnhakija. Olen kuitenkin velaton, en polta ja alkoholin käyttökin on vähäistä.

Harrastan kuntosaliliikuntaa, pyöräilyä ja olen mukana yhdistystoiminnassa. Paritanssia olen myös harrastanut muutama vuosi sitten.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Kaipaan mahdolliselta seurustelulta esimerkiksi yhdessäoloa, yhdessä tehtäviä asioita sekä tietenkin keskinäistä läheisyyttä.

Toki ymmärrän sen, että mahdollisessa suhteessa tulee olla omaa tilaa ja aikaa itselle, joten pidän myös sitä tärkeänä osana mahdollista seurustelua.

Pitkää välimatkaa en sinällään näe ongelmaksi tutustumisen alkuvaiheessa, moderni viestintäteknologia sekä julkinen liikenne tuovat siihen omat ratkaisunsa. Haluan käydä merkityksellisiä keskusteluja sekä tavata kasvotusten kummallekin sopivalla ajalla.

p.s. Mikäli saat asiallisen ja kohteliaan viestini, niin olethan ystävällinen ja vastaat siihen myös jotain omin sanoin, kiitos. :)

Sukupuoli
Mies
Ikä
42 v
Etsin
Naista
Asuinpaikka
Imatra
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Minulla ei ole lapsia

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: