Olympiastadionin purkutöiden yhteydessä löytynyt, lähes 30 vuotta kadoksissa ollut lompakko löysi omistajansa

Löytynyt lompakko herätti vahvan nostalgiatripin.

Kuva: Olympiastadion / Facebook

Olympiastadionin purkutöiden yhteydessä löytyi arvoitus. Nimittäin vihreä lompakko, joka oli kadonnut stadionille jossain vuosien 1989 ja 1990 aikana. Lompakon tutkinnan myötä selvisi, että omistajana oli noin 13-vuotias espoolainen Marika.

Kuin ihmeen kaupalla ja somen voiman todistukseksi raunioista kaivettu lompakko löysi oikean omistajansa.

Vuosikymmeniä hukassa ollut lompakko herätti somessa vahvan nostalgiatripin ysärin ihanaan taitteeseen. Vihreä väritys, jätskitarra ja värikkäät klemmarit rivissä kolikkopussin alapuolella saivat monet muistamaan omat lompakkonsa.

MTV selvitti, että lompakon löytynyt omistaja on ennen Espoossa, nykyisin Kaarinassa asuva Marika Filén, joka tunnisti lompakon, kun ihmiset olivat linkanneet stadionin postauksen hänelle Facebookissa.

“Kyllä siinä sai päivän naurut. Jos olisin lukenut uutisen ennen kuin siinä luki nimi ja osoite, olisin ajatellut, että jollain on ollut ihan samanlainen lompakko kuin minulla teininä”, Filén sanoo Maikkarille.

Suomen legendaarisin urheiluareena Olympiastadion käy parhaillaan läpi perusteellista remonttia, jossa stadionille rakennetaan lähes 20 000 lisäneliötä. Katsomot, kenttäalue ja juoksuradat uusitaan. Uudelle stadionille odotetaan tulevaisuudessa miljoonaa vuosittaista kävijää. Parhaillaan paikalla on alettu valamaan betonia ensimmäiselle uudisalueelle ja uudistettu stadion avaa vuoden 2019 aikana. Uutta stadionia fiilistellään Cocoan Taito Kawatan ohjaamalla lyhytvideolla.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi