Ristiinassa nähtiin lentävä lehmä – Antti Pendikainen hyppäsi lentokoneesta jakamaan ilmaista jäätelöä

Extremetaiteilija Pendikainen kaivoi lehmäpuvun naftaliinista ja ilahdutti lapsia jakamalla se päällään jätskit kaikille.

Nyt on kaikki nähty – myös lentävä lehmä jäätelökioskilla! Lehmäasuinen laskuvarjohyppääjä laskeutui jäätelökioskille Ristiinassa tänään torstaina. Tapahtuman järjestivät jäätelökioskiyrittäjä Timo Laamanen ja extreme-taiteilija Antti Pendikainen.

Olemme Cityssä aiemminkin kirjoittaneet hurjista tempauksistaan tunnetusta Antti Pendikaisesta ja kuuluisasta lehmäpuvusta. Nyt mies todisti, että jäätelöstä tykkäävät lehmätkin voivat lentää, kunhan niillä on laskuvarjo. Pendikainen hyppäsi Cessna-pienlentokoneesta, laskeutui kioskille ja jakoi puolen tunnin ajan ilmaista jäätelöä yleisölle kioskilla. 

"Hyppy oli tarkoitus toteuttaa jo aiemmin, mutta jouduimme odottelemaan parempaa säätä", kertoo jätskikioskin mies Laamanen.

"Tässä maassa pitäisi uskaltaa tehdä enemmän tämänkaltaisia tempauksia. Onneksi rohkeita nuoria yrittäjiä on maa täynnä", Pendikainen sanoo tämänpäiväisestä tempustaan.

Miehen stunt-hyppyjä kauhistellaan laajalti, sillä vaaralliseltahan touhu vaikuttaa. Pendikainen kuitenkin rauhoittelee hämmästelijöitä. 

"Kun tekee kaikenlaista, sattuu kaikenlaista, ja kun tekee paljon niin sattuu paljon, ja kun sattuu paljon, siihen tottuu että sattuu."

Katso video hurjasta tempusta:

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi