Maria Veitola palaa Radio Helsinkiin

Just when I thought I was out, they pull me back in.

Radio Helsinki ja G Livelab tiedottavat, että Maria Veitola palaa Radio Helsinkiin ja aloittaa välittömästi uudessa toimessaan sisältöjohtajana. Aiemmin Veitola toimi Radio Helsingin päätoimittajana kuluvan vuoden huhtikuuhun saakka. Radio Helsingin liiketoiminnan ostanut Livelaboratorio Oy lanseeraa kanavan uuden tulemisen alkuvuodesta 2017, jolloin radion toimitilat siirtyvät osoitteeseen Yrjönkatu 3. Samassa rakennuksessa toimivat Livelaboratorio Oy, sen omistaja Muusikkojen liitto ja G Livelab -klubi.

"Olen erittäin innoissani siitä, että pääsen jatkamaan työtäni rakkaassa Radio Helsingissä", Veitola sanoo.

"On todella ihanaa päästä hommiin nyt, kun rakenteet ovat kunnossa ja radiolla on omistaja joka on sitoutunut toimintaan ja sen kehittämiseen."

Radio Helsingin uusista sisällöistä tiedotetaan myöhemmin. Kuten aiemmin lokakuussa julkistettiin, G Livelabin toimintaa pyörittävä Livelaboratorio Oy on tehnyt sopimuksen Radio Helsingin liiketoiminnan ostamisesta Kaupunkitarinat Oy:ltä. Elokuussa toimintansa aloittanut G Livelab on uusi, musiikin ehdoilla rakennettu klubitila, jossa on 180 asiakaspaikkaa. G Livelabia hallinnoi hanketta varten perustettu Livelaboratorio Oy, jonka toimitusjohtaja on Tanja Douglass ja omistaja Muusikkojen liitto. Livelaboratorio Oy:n hallitukseen kuuluu joukko kotimaisen musiikkikentän vaikuttajia. Hallituksen muodostavat Ahti Vänttinen (pj), Markus Nordenstreng, Jukka Perko, Maija Vilkkumaa, Minna Pensola, Matti Lappalainen, Mari Kärkkäinen ja Matti Nives.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi