Liitä blogisi Bloglovin-palveluun

Menemällä painikesivulle löydät ohjeet, joita seuraamalla saat koodin, jolla voit liittää painikkeen omaan blogiisi. Kun sinulle avautuu alla oleva ikkuna, kopioi koodista kuvassa korostettuna olevan kaltainen numerosarja ja liitä se oman blogisi blogisi asetuksiin Cityssä.

Näin toimimalla Cityn blogiisi liitetään automaattisesti painike, jota klikkaamalla lukijasi voivat tilata blogisi seurantaan Bloglovinissa.