Bob Hund viidelle keikalle Suomeen

Ruotsalainen indieyhtye vierailee Vaasassa, Oulussa, Helsingissä ja Turussa.

Kuva: Anna Braanhede

Ruotsalainen indierock-yhtye Bob Hund saapuu loppuvuodesta viidelle keikalle Suomeen osana bändin Pohjoismaiden-kiertuetta. Pian uuden albumin julkaiseva kokoonpano nähdään lauantaina 3. joulukuuta Vaasan Ritzissä, jonka jälkeen kiertue jatkuu Oulun 45 Specialin, Helsingin Korjaamon ja Tampereen Klubin kautta Turun Gongiin. Konserttien liput tulevat myyntiin keikkapaikkojen normaaleissa ennakkomyyntipisteissä keskiviikkona 24. elokuuta.

Uransa jo 90-luvun alussa aloittanut Bob Hund on yksi Pohjoismaiden arvostetuimpia ja rakastetuimpia indie-yhtyeitä. Riehakkaista ja ajoittain myös surumielisistä pop-kappaleistaan sekä ikonisesta koira-logostaan tunnettu ruotsalaisbändi on vuosien saatossa nähty useita kertoja myös Suomessa. Niin loppuunmyydyllä Tavastialla kuin Ruisrockissakin esiintynyt Bob Hund valmistautuu parhaillaan syksyllä ilmestyvän ”Dödliga Klassiker” -uutuuslevyn julkaisuun.

Viime keväänä Bob Hund vieraili Suomessa mykkäelokuvaprojektinsa merkeissä, mutta nyt on jälleen luvassa täysimittaiset ja pelkästään tuttua Bob Hund -materiaalia sisältävät keikat.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi