Espoon Keilaniemen Laguuni haluaa olla kesän paras juttu

Vesiurheilijoiden paratiisiksi tähtäävässä Laguunissa voi harrastaa suppailua, wakeboardingia, melontaa tai vesitramppaa. Tai lekotella ravintolalaiturilla.

Espoon Keilaniemessä avaa uusi ja kiinnostava kesäkohde Laguuni, joka on tarkoitettu vesiurheilijoiden keitaaksi. 600 neliön ympäristö tarjoaa puitteet rennolle kesäpäivälle SUP-lautailun, wakeboardingin, melonnan tai vesitrampoliinilla hyppelyn parissa. Ennen, välissä ja jälkeen vesikokemusten voi nautiskella ravintolalaiturilla.

“Kahden viimeisen viikon ajan meidän tiimi on paiskinut hommia kädet rakoilla, pää vähän jo sumussa, tunteja joita ei kannata enää laskea. Keilaniemessä on maalattu, sahattu, uitettu, porattu ja asennettu, naurettu, itkettykin ja syöty satoja makkaroita kertakäyttögrillistä. On paistateltu päivää ja välillä kiroiltu yön pimeinä tunteina. Mutta miksi? JOTTA ME PÄÄSTÄÄN AVAAMAAN OVET 27.5.!” Laguunin Facebookissa kirjoitettiin viikko sitten.

 

Espoossa tapahtuu isoja! Aurinkoista äitienpäivää toivottaa Laguunin väki #laguuniin #visitespoo

Henkilön Vesiurheilukeskus Laguuni (@laguuniin) jakama julkaisu

Laguunin taustalla häärii vesiurheilun parissa pitkään toiminut tiimi, joka on jo useamman vuoden ajan pyrkinyt tuomaan näkyvyyttä wakeboardingille ja leijalautailulle. Siinä on onnistuttu muun muassa porukkaan kuuluvan Juuso Tilaéuksen kahden leijalautailu-maailmanennätyksen avulla. Nyt samaa työtä jatketaan Laguunin kautta.

Laguunista löytyy Street Gastron uutuusravintola Blägä, joka lupaa tarjota Espoon parhaat burgerit.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi