José González tuo tunnelmansa Kulttuuritalolle

Ruotsalaislaulaja on tuttu, mutta aina yhtä vaikuttava näky suomalaisyleisön edessä.

Kuva: Malin Johansson

Ruotsalainen laulaja-lauluntekijä ja folk-artisti José González soittaa lähes yhdeksän vuoden tauon jälkeen klubikeikan Suomessa. Helsingin Kulttuuritalolla lauantai-iltana 4. helmikuuta toteutuvan José González & The String Theory -konsertin liput tulevat myyntiin Lippupisteessä ja Tiketissä keskiviikkona 24. elokuuta.

Argentiinalais-ruotsalainen José González tunnetaan parhaiten herkistä ja akustisella kitaralla säestetyistä folk/indie-kappaleistaan. Vuonna 2003 ilmestyneellä ja yli miljoona kopiota myyneellä Veneer-esikoislevyllään kansainvälisen läpimurron saavuttanut laulaja-lauluntekijä on sittemmin julkaissut kaksi muutakin albumia, joista viimeisin Vestiges and Claws ilmestyi talvella 2015. Soolouransa ohella González on kerännyt mainetta myös Junip-yhtyeensä kanssa.

Kulttuuritalon keikalla Gonzálezin kanssa lavalle nousee poikkitaiteellisista produktioistaan sekä yhteistyöstään esimerkiksi Tindersticksin, Apparatin ja elokuvaohjaaja Wim Wendersin kanssa tunnettu The String Theory -kollektiivi. Tuleva kiertue on jatkoa vuonna 2011 soitetulle José Gonzálezin ja The String Theoryn loppuunmyydylle konserttisarjalle.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi