Kuutamouintia Helsingin maauimaloissa

Uimastadionilla ja Kumpulan maauimalassa pääsee polskimaan tunnelmallisesti yön sykkeessä.

Kuva: Liikuntavirasto

Molemmat Helsingissä sijaitsevat maauimalat, Uimastadion ja Kumpula, tarjoavat uimareille erilaisen ja tunnelmallisen uintikerran. Koko kesä on polskittu auringon paahteessa ja nyt käännetään kelkka ympäri ja uidaankin kuun loisteessa. Mikä onkaan mukavampi lopetus maauimaloiden uintikaudelle.

Helsingin Kumpulan ja Uimastadionin maauimaloissa järjestetään syksyiset kuutamouinnit kerran syksyn aikana. Kumpulan kuutamosta nautitaan perjantaina 26. elokuuta, ja Uimastadikan tunnelmavalaistuksesta iloitaan perjantaina 16. syyskuuta.

Iltatunnelman lisäksi tarjolla on myös letkeää musiikkia, ja yöuinnin lomassa voi vaikka tarkkailla kuinka lämmin vesi höyryää satumaisesti altaan veden pinnalta.

Normaaleista aukioloajoista poiketen maauimaloihin pääsee kuutamouintipäivinä sisään kello 23 asti, ja uintiaika päättyy kello 23.30. Kuutamouinnille on normaalit sisäänpääsymaksut.

Kumpulan maauimalan uintikausi päättyy sunnuntaina 28. elokuuta, ja Uimastadionin uintikausi päättyy sunnuntaina 18. syyskuuta.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi