Mene: Allas Sea Pool -avajaiset

Maksuttomassa avajaiskonsertissa torstaina esiintyy Ricky-Tick Band & Julkinen Sana.

Kuva: Allas Sea Pool / Facebook

Helsingin Kauppatorin merimaisemaan rakentunut Allas Sea Poolin kesäterassit avautuivat asiakkaiden käyttöön heinäkuun alussa. Elokuussa Altaalla pyörähti käyntiin keitaan perusohjelmisto, joka koostuu muun muassa livekeikoista ja elokuvanäytöksistä.

Virallista avajaiskonserttia Altaalla vietetään torstaina 1. syyskuuta, jolloin lavalle astuu jazzia ja räppiä yhdistelevä Ricky-Tick Big Band & Julkinen Sana. Kokoonpanon 17 jäseneen kuuluu muun muassa rap-muusikot Paleface, Redrama ja Tommy Lindgren sekä Big Bandin monipuolinen jäsenistö. Keikka alkaa 20.30, mutta alue avataan yleisölle jo kahdeksalta. Allas Sea Poolin saunat ja altaat ovat viimeistä vaille valmiita ja niiden käyttöönotosta ilmoitetaan pian.

Kaupunkikulttuuria edistävä paikka tuo kaupunkilaisille ja turisteille rentoutumispaikan meren äärellä. Alueelle valmistuu asiakkaiden käyttöön kolme allasta, joista kaksi ovat lämmitettyjä vesijohtovedellä täytettyjä altaita. Kolmas allas täyttyy merivedestä, joka otetaan puhtaista virtauksista ja se suodatetaan ennen altaaseen laittoa. Talvisin voi merivesialtaassa nauttia avantouinnista, sillä veden lämpötila pysyy koko ajan samana meren lämpötilan kanssa. Sähkölämmitteisiä saunoja avautuu myös kolme kappaletta ja niistä pääsee nauttimaan vuoden ympäri.

Allas Sea Pool Opening: Ricky-Tick Big Band & Julkinen Sana torstaina 1. syyskuuta kello 20 alkaen. Tapahtuma on maksuton.

Aukioloajat altaiden avattua: ma-to, su 06-22 ja pe-la 06-01. Uinti- ja saunalippu maksaa 9 euroa aikuisilta ja 3-11 -vuotiailta 6 euroa.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi