Mene: Star Wars -aiheinen Hoth-Con 2016

Kaksipäiväinen Tähtien Sota -keskittymä saa vieraakseen Boba Fettiä näyttelevän Jeremy Bullochin.

Kuva: Hoth-Con / youtube

Jotkin asiat eivät koskaan katoa. Star Wars on ehdottomasti yksi niistä. Heiluvat valomiekat, droidit ja I am your father -lausahdukset kuuluvat monen sukupolven nuoruuteen isovanhemmista varhaisteineihin. Saagan ensimmäinen elokuva julkaistiin 39 vuotta sitten, viimeisin vuosi sitten. Lähes 40 vuotta pitää sisällään monta Star Wars -villitystä elokuvista oheistuotteisiin.

Kaikenikäisiä Tähtien Sota -faneja ilahduttaa Hoth-Con 2016 -tapahtuma. Viime vuonna debyyttinsä saanut teemailta herättää Star Warsin eloon kahdeksi päiväksi marraskuussa. Perheystävällinen ja ihanasti nörtti Hoth-Con 2016 järjestetään viime vuoden tavoin Kulttuuriareena Gloriassa Helsingissä 26. - 27. marraskuuta.

Tapahtuma pitää sisällään keskustelupaneeleita, aiheiseen sopivien tuotteiden esittelyä ja superhauskan cosplay-kilpailu. Rohkeimpia saattaa kiinnostaa One Eye Tattoo, joka tekee Tähtien Sota -aiheisia tatuointeja paikan päällä. Lapsille ja lapsenmielisille on luvassa valomiekka-opetusta ja pelejä. Gloriassa pelataan myös 32 pelaajan X-wing turnaus, johon koko perhe voi osallistua.

Jymyuutinen faneille onkin, että tapahtuma saa vieraakseen saagan Darth Vaderin ja Jabba the Huttin palkkionmetsästäjän Boba Fettin, eli näyttelijä Jeremy Bullochin. Brittimies näytteli myös TV-sarja Doctor Whossa.

Muita tähtivieraita ovat Iron Sky / Iron Sky 2 ja Star Wreck -elokuvista tuttu ohjaaja Timo Vuorensola sekä Rendel-elokuvan käsikirjoittaja ja Batmanin suomenkielisenä äänenä toimiva Pekka Lehtosaari.

Ei muuta kuin kaapu kaapista ulos ja emoalus kohti Gloriaa! "The force is strong with this one" -Darth Vader

Hoth-Con 2016 lauantaina 26. marraskuuta kello 11-18 ja 27. marraskuuta kello 11-17 Kulttuuriareena Gloriassa. Liput alkaen: aikuiset 10 € ja lasten (alle 16v.) 4 €.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi