Modobag: matkalaukku ja kulkuväline samassa paketissa

Moottorisoidulla matkalaukulla kuljet tavaroidesi kanssa kuin moderni bisnesmies tai -nainen.

Olemme juuri tottuneet huuvereihin ja moottorilla varustettuihin yksipyöräisiin, ja nyt maailmaa valloittaa liikkuva matkalaukku. Bisnes-tyylinen Modobag kuljettaa sinut ja tavarasi sinne, minne pitääkin.

Syyskuussa 2014 yrittäjä Kevin O’Donnell turhautui matkalaukkujen jatkuvaan raahaamiseen pitkin lentokenttää. Siitä hän sai idean moottorisoituun, helposti kulkevaan matkalaukkuun. Näin syntyi innovaatio Modobag. Laukku muuttuu mopoksi helposti: kantokahvasta nousee ohjattava ratti ja sivuilta aukeavat pienet pidikkeet jalkoja varten. Ei muuta kuin mukava asento ja matkaan.

Mopolaukku on suunniteltu niin, että se mahtuu mukaan lentokoneeseen matkatavaraksi. Liikkuva matkatavaralaukku on innovaatio, josta eivät yllätykset lopu. Hassu mopokeksintö kantaa jopa 117 kilon painon ja siinä on mukana USB-liitin, jolla voi ladata esimerkiksi matkapuhelinta ajon aikana, kunhan katse pysyy tiessä.

Modobagin tekijät ovat keksineet ratkaisun myös matkoilla kadonneen matkalaukun aiheuttamaan stressiin. Modobageihin voi asettaa sirun, joka ilmoittaa reaaliaikaisesti mopolaukun sijainnin sen omistajalle. Ajatella - ei enää ikinä kadonnutta laukkua.

Toiminnalle haetaan rahoitusta IndieGogo-sivustolla. Ensimmäiset laukut toimitetaan tilaajille ensi vuoden tammikuussa. Saammekohan pari niistä nähtäville Suomeenkin?

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi