Räppärit Gavlyn ja Reviere ensi kertaa Suomeen

Naisvoimaa edustava kaksikko esiintyy Tampereella ja Helsingissä lokakuussa.

Jenkkilästä saapuu naisenergiaa Suomen sateiseen syksyyn, kun Los Angelesissa vaikuttavat räppärit Gavlyn & Reverie saapuvat vetämään ihka ensimmäiset Suomen keikkansa. Kaksikko tunnetaan sanarikkaista rap-kappaleistaan, sekä yhteistyökeikoistaan ympäri maailmaa. Naisräppärit nähdään Tampereen Yo-talolla lauantaina 15. lokakuuta ja seuraavana iltana Helsingissä Korjaamolla.

Feministiräppäriksi itsensä nimennyt Gavlyn hakee hiphop-soundiinsa vaikutteita erityisesti 70-luvun funkysta ja 60-luvun pop-musiikista. Viime keväänä kolmannen albuminsa Why Wait julkaissut artisti on kerännyt toistuvasti vertauksia The Fugees -aikakauden Lauryn Hilliin ja Angel Hazeen.

Reverien suurimmat vaikutteet löytyvät puolestaan underground-räpista. Nuoruudessaan runoutta harrastanut artisti aloitti uransa spoken wordin parissa, mutta siirtyi pian hiphopin pariin. Vuonna 2009 ensimmäisen mixtapensa Castle in the Air julkaisseelta Reverielta on sittemmin ilmestynyt kolme albumia, ja hänen biisit ovat keränneet useita miljoonia YouTube-kuunteluita.

Gavlyn & Reverie 15. lokakuuta Tampereen Yo-talolla ja 16. lokakuuta Helsingin Korjaamolla. Molempien tapahtumien ennakkoliput ovat nyt myynnissä Tiketissä.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi