Story Kortteli tuo rehellisen hallitunnelman Kamppiin

Helsingin Vanhan Kauppahallin magneetiksi muodostuneen kahvila-ravintola Storyn tunnelma levittäytyy Korttelin myötä myös Kamppiin.

Matti Sarkkinen ja Anders Westerholm.
Matti Sarkkinen ja Anders Westerholm. Kuva: Kia Arpia

"Story on kehittynyt ainutlaatuiseksi kohtaamispaikaksi ja uskomme, että meillä on Helsingin keskustalle paljon annettavaa. Joulukuusta lähtien myös Korttelista saa tuoretta halliruokaa aamusta iltaan saakka", ravintoloitsija Matti Sarkkinen kertoo.

Joulukuun alussa avautuvan Korttelin kokonaispinta-ala on noin 3500 neliömetriä ja sinne tulee yhteensä tuhatkunta asiakaspaikkaa. We Are Groupin tavoitteena on ollut luoda ydinkeskustaan unelmien kortteli, johon voi tulla viikon jokaisena päivänä myös spontaanisti ja saada ensiluokkaista palvelua.

Story Korttelin lisäksi Kortteliin on valittu yhdeksän muuta ravintolaa: Bar Cón, La Torrefazione, Sandro, Hoku, Bastardo, Jord, Date+Kale, Beijing8 ja Fisken på disken. Jokainen ravintola on oma yksikkönsä, joten vaihtelua löytyy makujen lisäksi myös visuaalisuuden ja tunnelman puolelta. Ravintoloiden lisäksi Kortteliin sijoittuvat myös kauneudenhoitoalan kotimaiset menestyjät Blue Lagoon sekä Q Hair.

 

Lue Cityn uutinen Korttelin kymmenestä ravintolasta.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi