Tampereella järjestetään suuri viinitapahtuma

Tastingeja, luentoja ja huippuillallinen.

Kuva: UMB-O / Fotolia

Tampereen Viinitukku Oy ja Lapland Hotel Tampere järjestävät yhdessä suuren viinitapahtuman lauantaina 4. helmikuuta. Paikalla on yli 40 huippuviinien tuottajaa ja yli 200 viiniä ympäri maailman. Viinintuottajista paikalla ovat mm. Latour ja Deiss Ranskasta, Tedeschi ja Ama Italiasta, Molitor Saksasta, Nikolaihof Itävallasta sekä Lustaun maailmankuulut sherryt.

Ohjelmaan kuuluu avoin tasting, johon on vapaa sisäänpääsy (maistelulipukkeet 2,50€/kpl). Päivän aikana on kuultavissa myös kaksi kiinnostavaa viiniluentoa, joihin kuuluu myös tastingit. Luennoitsijat Antti Uusitalo ja Samuil Angelov lukeutuvat Suomen maineikkaimpiin sommeliereihin. Uusitalo (ravintola Vinkkeli) luennoi sherrystä ja Angelov (ravintolat Muru, Finnjävel, Pastis) Alsacen alueen viineistä.

Viinitapahtuma huipentuu tapahtumapäivän iltana Wine Maker's Dinneriin ravintola Dabbalissa. Menun ruuat pursuilevat lappilaisia raaka-aineita ja puhtaita makuja. Menun on suunnitellut lappilaisen ruuan lähettiläs, Lapland Hotels Oy:n keittiöpäällikkö Tero Mäntykangas yhdessä hotellin keittiön kanssa. Jokaisella pöytäseurueella on oma viinimenu, joka on tarkkaan valikoitu paikalla olevilta viinintuottajilta, jotka esittelevät viinit pöytäseurueelle. 

Suuri viinitapahtuma 4.2.2017 Lapland Hotel Tampereessa. Open Tasting klo 13-19, vapaa pääsy, lipukkeet 2,50€/kpl. Luennot (29€/hlö, sis viinit), Antti Uusitalo: ”Sherryn ihmeellinen maailma” klo 15 ja Samuil Angelov: ”Alsacen alueen legendaariset viinit” klo 17. Wine Maker's Dinner ravintola Dabbalissa klo 19.30 (79€/hlö, sis. viinipaketin). Tapahtuman ikäraja on 18 vuotta.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi