Varma kesän merkki: Helsingin Uimastadion avataan ensi viikonloppuna

Sunnuntaina juhlitaan avajaisia Stadin Juhlaorkesterin säestyksellä.

Kuva: Uimastadion Facebook

Mistä tietää, että kesä on jo lähellä? Siitä, että aurinko paistaa, talvitakki vaihtuu farkkurotsiin ja kaupungissa vilkkuvat paljaat nilkat. Sekä tietenkin viimeistään siitä, että Helsingin Uimastadionin maauimala avautuu yleisölle.

Tänä vuonna uimastadikka avautuu juhlallisissa merkeissä sunnuntaina 7. toukokuuta kello 9.00. Avajaisia vietetään livemusiikin tahtiin: Stadin Juhlaorkesteri tekee juhlassa vuoden ensimmäisen esiintymisensä. Stadin Juhlaorkesteri vuosittain vaihtuva kokoonpano on täynnä toinen toistaan parempia ammattimuusikoita, ja tämänvuotiset rivit on juuri julkaistu. Solisteina tällä kertaa ovat Timo Turpeinen, Merikukka Kiviharju, Oskari Martimo (kitara), Ousman Danso ja Joska Josafat, kapellimestarina ja koskettimissa Mikko Rintanen, toisena kosketinsoittajana Jiipee Nyman, saksofonissa Sirpa Suomalainen, kitarassa Puka Oinonen, bassossa Tero Siitonen, lyömäsoittimissa Cherif Cissokho ja rummuissa Tom Njekljudow.

Stadin Juhlaorkesteri soittaa Uimastadikan avajaispäivän aikana useamman setin, jotta mahdollisimman moni altaissa polskiva voi nauttia orkesterin esiintymisistä. Alustavat soittoajat ovat noin klo 9.30, 10.30, 11.30 ja 12.30. Stadin Juhlaorkesterin kausi alkaa virallisesti 15. toukokuuta, joten Uimastadikalla on poikkeuksellinen mahdollisuus todistaa orkesterin soittokunto jo ennakkoon. 

Uimastadionilla on tehty massiivisia muutos. ja korjaustöitä rakkauden kesää 2017 varten. Hyppytorni ja -allas sekä suihku- ja WC-tilat ovat kaikki perusparannettu. Lisäksi Uimastadionin lemmikit, kanahaukat Helmi ja Heikki, ovat jälleen pesimäpuuhissa, joten tänäkin kesänä toivottavasti nautitaan kanahaukkaperheen seurasta.

Uimastadionin avajaiset 7.5. klo 9 alkaen. 

1 kommentti

naudenuu

6.5.2017 13:11

maksaako avajaiset sisäänpääsyn

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi