Myyn itseäni

Olen 20-v urheilullinen ja oikeasti nätti tyttö. Mun elämässä on mennyt kaikki pieleen, jos ajatellaan lähtökohtia. Mun vanhemmilla meni bisnekset todella hyvin, kunnes 5 vuotta sitten kaikki kaatu. Niille jäi velkaa ja firma meni nurin ym. Nyt kun opiskelen ulkopaikkakunnalla, ei porukoilla ole varaa tukea mun opiskelua, josta luonnollisesti on kuluja. Tykkään bailata ja käyd' kavereiden kanssa ulkona jne. Luin jostakin kirjoituksen, jossa nuori nainen kertoi myyvänsä itseään rahoittaakseen opiskelunsa. Päätin kokeilla. Ilmoitus nettiin ja samana iltana oli yli 100 yhteydenottoa s-postissa. Meni koko yö, kun koitin etsiä sieltä normaalimmat ilmoitukset. Vastasin 10 ilmoitukseen ja lähetin kaikille alastonkuvani ilman että naama näkyi. Loppuun laitoin panon hinnaksi 500 €. 6 miestä otti mekein samantien yhteyttä, ja siitä alkoi urani huorana. Tienaan nykyään 5000-8000 euroa kuukaudessa. En ole sen koommin ilmoitellut missään, asiakkaita on tullut puskaradiolla lisää. Miehet saavat pelehtiä kauniin ja hyvä vartaloisen naisen kanssa ja minä saan ostaa ihan mitä haluan. Suosittelen muillekkin, ei se alapää mihinkään kulu.

  • jemina1993, 20 v nainen

25 kommenttia

Einari keskipönttö

24.9.2013 20:22

Mitäköhän maksaisi jos saisin läiskiä sua sinkkiämpärillä persiille kumipuvussa ?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

&&&

25.9.2013 10:45

Teemu tule pois sieltä koneelta. Mitenkäs läksyt? terkuin mamma

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

juupa juu

26.9.2013 12:19

"Mun elämässä on mennyt kaikki pieleen, jos ajatellaan lähtökohtia."

Mitä tämä oikein tarkoittaa? Selität tuon jälkeen ummet ja lammet kuinka porukkasi eivät voi elättää sinua. Ei heidän tehtävänsä ole elättää aikuista naista (vaikket toki henkisesti aikuisten kastiin kuulukaan). Ja itse olet huorauspäätöksesi tehnyt, omia elämäntapojasi tukeaksesi.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Lady May

8.10.2013 22:31

Voi tyttöparka, siinä vaiheessa kun tajuat ettei se raha korvaa itsekunnioitusta ja tajuat olevasi pelkkä vanheneva huora, on vähän myöhäistä katua. Voit olla, toistaiseksi, oikeassa siinä, ettei alapää "kulu" mutta tiedätkös, naama kuluu. Vielä muutama vuosi samassa "ammatissa" ilmet, eleet , koko olemus muuttuu ammattimaiseksi. Hinta laskee, paikat kuluu, taudit kiusaa....hyi hitto. Lopeta niin kauan kuin olet nuori ja nätti, kohta et ole nuori mutta voisit olla nätti myös iäkkäämpänä, muttet noilla elämäntavoilla.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

14v

14.6.2014 10:55

Saatanan jumalan palvoja, pääkiinni!

tuktuk12

24.1.2015 21:01

joo oota vaan kun piri tulee kuvioihin

Taasnäitä

28.1.2015 19:36

Oot vaan kateellinen kun itsellä ei enää kauppa käy.

Masa M

29.6.2021 06:56

Oon kyl täydellisesti samaa mieltä!

NOMAD_1

26.10.2013 19:52

Alapää ei kenties kulu naimalla sen enempää kuin järvikään soutamalla, mutta yläpää niin varmasti tekee.

Lady May:llä oli osuvia huomioita ulkonäköön liittyen. Ikä ei tee ketään paremman näköisemmäksi, ellei ihminen itse työskentele erinomaisuutensa ja kauneutensa eteen. Georg Orwell:in sanoin viisikymppisenä meillä kaikilla on juuri sellaiset kasvot kuin ansaitsemme. Edelleen isoäitini totesi osuvasti, että jos 18-vuotiaana on ruma, niin voi vähän syyttää vanhempiaan, mutta 80-vuotiaana kaikki vastuu kuuluu ihmiselle itselleen. Ja isoäitini on kaunis vielä 93-vuotiaanakin - tosin tavalla, jolle nykymaailma on päivä päivältä sokeampi. Itse asiassa edellinen liittyy täsmälleen käsillä olevaan tapaukseen: nykymaailman silmissä kauneus mitataan rahassa eli, mitä joku on sen käyttöoikeudesta/siitä valmis maksamaan. Jeminan omanarvontunto on 500€... ja tässä tulee se opettavainen tarina:

Olipa kerran isoäiti, tytär ja tyttärentytär, jotka köyhyyden takia elivät saman katon alla. Eräänä päivänä heiltä puuttui 300€ kuukauden vuokrasta ja kaikki muut keinot oli jo käytetty. Näin ollen jokainen lähti tienaamaan satastaan sillä maailman vanhimmalla ammatilla. Illalla tytär iski pöytään 100€:n setelin, äiti laittoi kaksi viisikymppistä ja isoäiti livautti kasaan viisi 20€ seteliä. Moraalinen opetus lienee selvä: kun alkaa hinnoitella itsensä intiimeimpiä kolkkia myöten, niin omanarvontunnolla on vain ja ainoastaan yksi suunta... omanarvontunto laskee, tulot kutistuvat ja työn määrä lisääntyy rajatta.

Lady May on oikeassa siinä, että kannattaa lopettaa silloin, kun tienestit voi iskeä pöytään niin ylpeänä kuin se koskaan on mahdollista. Ala ainakin vähentämään turhaa kulutusta ja laittaa rahaa säästöön, niin sinun ei tarvitse hyväksyä huonoimpia työpaikkoja. Joka tapauksessa joutunet vaihtamaan nykyisen makuutyöpaikan vähintään istumatyöhön, mutta omanarvontunto on aina sen arvoista. Voit istua selkä suorana ja kävellä pystyin päin. Ja loppujen lopuksi tämän tehtyäsi sinulla on syytäkin olla ylpeä, koska olet oppinut erehdyksestäsi ja ennen kaikkea tehnyt sen ajoissa. Sinun ei todellakaan tarvitse häpeillä menneisyyttäsi (joskin turha sillä on ylpeilläkään tai edes kertoa muille kuin läheisille ystäville).

Mieti nyt tarkkaan mitä olet tekemässä ja minkä vuoksi. Vaikka saisit kuinka paljon panolta, niin myyt itseäsi aina kirjaimellisesti "polkuhintaan" - arvoasi tallaten. Ensiavuksi katso Yle-areenalta Docventures-dokumentti "Whores Glory". Siinä näet, mitä todellisessa maailmassa tarkoittaa se, kun kaikki menee lähtökohtaisesti pieleen. Ja pidä mielessä, että tähän todellisuuteen sinä olet pelkän mukavuuden vuoksi vapaaehtoisesti suuntaamassa - siitäkin huolimatta, että synnyit maahan, jossa sairaanhoito ja koulutus ovat ilmaista ja opiskelusta saa vieläpä palkkaa eli opintotukea. Jos ajat itsesi parhaista lähtökohdista surkeimpaan mahdolliseen todellisuuteen, niin voi sinua. Mieti tarkkaan, millä perustelisit nykyistä elämänvalintaasi edellä mainitussa dokumentissa esiintyville tytöille ja naisille?

Huoran kunnia on kyky kestää sietämättömiä olosuhteita pakon ja lastensa ruokkimisen tähden. Parhaista yhteiskunnallisista lähtökohdista itsensä alas ajaminen mukavuuksien tähden on edellisen eli kunnian vastakohta... Kuitenkin kaikkea hyvää sinulle valitsemallasi polulla - muista vain tehdä valinta, koska nyt seuraat vain omaa laiskuuttasi ja mukavuudenhaluasi. Nyt valintasi on valitsematta jättäminen!

Ystävällisin terveisin,

nomad_1

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

ValkoinenJano

27.10.2013 08:31

Juuri näin: nautintoa kuuluu vaihtaa vain nautintoa vastaan - muuten menee todellakin polkuhinnalla sekä omanarvontunto että suurin inhimillinen nautinto ("nomadi" tosin ottaa sekä jutun että itsensä hieman liian akateemisesti ja vakavasti=).

PS. Ennen kuin haastatte näkemykseni hyvästä seksistä pelkillä mielipiteillä, niin avatkaa keskustelu, jotta voimme tutustua toistemme ajatuksiin ja välttää hedelmättömät kiistat. Siis, jos olette eri mieltä, niin kertokaa se:

"Henkilökohtaisesti olen aina valmis oppimaan, vaikka en useimmiten pidä siitä, että minua opetetaan (Churchill)." Winston-raukka ei tainnut löytää ketään, joka olisi opettanut häntä korkeimman nautinnon salaisissa kammioissa =)

Artistialalla

27.10.2017 08:22

Entäs kun mulla maksoi yksi henkilö 60€ kahden kympin seteleinä. Ei tarkoita jos on 5 x 20€ seteliä että olisi joutunut 5 .lle antaa kahel kympil

hbkjbjb

27.10.2013 12:09

Nyt voit ostaa kaikkea mitä haluat, mutta aika tulee kun sinä joudut maksamaan.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Huvi

1.11.2013 03:55

Olin ikäisesi, kun minulle tarjottiin suuria rahoja pornovideoiden tekemisestä. Rahapulassa innostuin asiasta ja peruin viime hetkellä. Ja kadun vain sitä, kuinka lähellä kävin. Ei rahalla ole merkitystä, vain sillä on merkitystä, miltä elämä sinusta tuntuu. Se, että tunnustat, tarkoittaa, että mietit itsekin teetkö oikein. Jos olet onnellinen, älä suotta kuuntele kritiikkiä vaan elä elämääsi niinkuin se on sinulle hyvä.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

etelä

4.11.2013 10:24

Hienoa sinunlaisia naisia tarvitaan lisää minä ainakin kannatan laillisia ilotaloja valtiokin saisi lisää tuloja verojen muodossa.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Sam1234

17.11.2013 21:36

Jos viihdyt niin mikäs siinä (mistä kaikki nämä Päiviräsäset ilmaantuivat?) -Muistahan vain aloittaa säästäminen heti; ainakin stripparitutuiltani olen kuullut että tulot tahtovat myös mennä, ja normiarkeen palaaminen on sitten tosi vaikeaa kun on tottunut tiettyyn elämäntyyliin. Opiskelijana syödään yleensä linssikeittoa ja hernemaissipaprikaa, ja siitä on ollut se etu että osaan nyt tehdä sen linssikeiton ja kitkutella jos täytyy. Tunnen porukkaa jotka eivät voi ymmärtää miten budjetoida ja se kuuluu taitoihin jotka opettaa siperia.
Ole myös varovainen; kuulut suurinpiirtein syrjityimpään mahdolliseen ammattiryhmään ja jos jotain sattuu niin apua voi olla hankala saada. En ole sitä mieltä että rahojaan ei saisi hankkia miten haluaa kunhan toimii rehellisesti (toimit varmaan paljon rehellisemmin kuin monikin kunnioitettu kansalainen) -mutta CV'si tulee näyttämään oudolta, joudut sosiaalisen paineen ja ennakkoluulojen kohteeksi, jos jotain sattuu niin perheesi ja ystäväsi eivät ehkä halua auttaa jos saavat kontekstin selville -säästä niin paljon kuin vain voit jotta voit huolehtia itsestäsi.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Pekkishki

12.12.2013 17:10

Kallista hyvin kallista, minulla kaksi kuvankaunista opiskelija ystävää ja hinta 150-200€ kyllä kelpaa.
Taitaa olla kyllä provo;)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Jere Appelblom

31.1.2014 15:42

kelpais kyl pano! mut ei kyl oo noi paljo rahaa

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

DeathBeforeDishonor

3.3.2014 04:32

Alapää ei kulu, mutta emotionaalinen vero varmasti on. Jos on mitään mistä verottaa.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Taasnäitä

9.3.2014 11:45

Laita raha säästöön. Kun valmistut niin ostat sitten asunnon.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

spedejeee

23.5.2014 15:16

Tää on vanha ilmotus mut toivon et joku vastaisi että mille nettisivulle voi tollasen ilmoituksen laittaa? Mä en ole löytänyt ollenkaan /: kiitos jo etukäteen! mulla tosi vaikee tilanne elämässä ja teen mitä vaan että saan muutaman tonnin rahaa !

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

20e ylimääräistä

4.11.2014 09:55

No niin heräsihän ne morraali mammat saarnaamaan.kuuuuuuulkaan nyt ihmeiset hän saa tehdä mitä haluaa omalla kehollaan ainoa on henki mitä ei oma ns oma kätisesti lopettaa....Jotenka katkerat ja tun rumät ämmät lopettakaa tommoset kritiikki puheet..okei hinta on kyllä kova mutta tässä tulee ratkaisu teille käsi panot 20e kato silmät kiinni vaan..heh heh..Älkää suuttuko se on elämää..hei mulla olis muutama kymppi ylimääräistä..voi laittaa viestiä jos kiinnostaa

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

6.1.2015 22:42

Alapää ei ehkä kulu, mutta yläpää sitäkin enemmän. Ei tarvita kuin kymmenen vuotta niin kävelet kadulla kaiken ilon menettäneenä ja tyhjä katse silmissä.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

leo-animal

26.2.2016 22:14

Moikka.hei..mihin mä voin/kannattaa laittaa ilmon?oon 180cm/110kg skrode kundi.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Nii-i

4.7.2016 01:38

Kyllä huora tietää.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Naenen-84

22.8.2017 00:01

Siis että raha ja "mukavuudet" on niin tärkeää, että on valmis toimimaan miesten kaatopaikkana? Rahaa vastaan syrjäytät omat tarpeesi ja annat luvan ventovieraalle miehelle käyttää sinua muutaman minuutin seksileluna. Saatat kuvitella olevasi niiden miesten fantasia nro 1 kun he maksavat sinulle päästäksesi naimaan sinua. Miehet katsoo pornoa, soittelee seksilinjoille ja saattavat kiinnostua käsittämättömän pienistä jutuista mitä me naiset ei tajuta. Kiihotuttuaan mies joko menee runkulle tai panee vaimokettansa. Köyhä mies runkkaa jos ei saa panokaveria. Rahakas mies runkkaa rikkaiden tyyliin: huoraan. Rikas tekee kaiken "paremmin", myös runkkaamisen.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kirjoita kommentti

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi