Petin tyttöystävääni kahden naisen ja yhden miehen kanssa

Olimme eräillä paikallisilla rokkifestareilla, joissa oli B.Y.O.B.-politiikka. Eräs seurueemme jäsenistä roudasi paikalle leijonaa ja ties mitä muita minun ja parin kaverini tuontioluita tujumpia virvokkeita.

Tämä johti humalaiseen ehdotukseen "Miten olis kimppakiva?" Muut jätkäkavereistani eivät aluksi ideasta juuri innostuneet, mutta minusta se vaikutti juuri sillä hetkellä ihan vitun hyvältä idealta! Aloin innokkaasti ajamaan asiaa eteenpäin.
Ilta venyi ja ryyppäsimme hyvässä hengessä, kunnes päätimme siirtyä himaamme. Kimppakivakysymys palasi ryhmän huulille. Yksi kavereistani piti sitä vitsinä ja toinen, joka oli jo innokkaasti pussaillut erään ryhmämme tyttöjen kanssa, piti ideaa täysin vastenmielisenä. Päädyimme joka tapauksessa erään seurueen jäsenen kämppään ja pistimme suunnitelma täytäntöön.

Minä ja toinen seurueemme ei-niin-herrasmiesmäinen kaveri olimme jo täydessä tohinassa sen hommista kieltäytyneen miehen pysytellessä toisessa huoneessa joutuen sietämään sitä faktaa, että hänen tyttösensä oli meidän "arvokkaassa" käsittelyssämme. Toinen tyttösistä, joka ei ollut koskenutkaan seksistä kieltäytyneeseen miekkoseen huusi hänelle törkeyksiä käskien hänen "osallistua hommiin tai painua vittuun". Sen hän tekikin. Mehän olimme kaverimme kanssa jo siinä humalatilassa, ettei reiluus tai kohtuullisuus pahemmin kiinnostanut.

Seuraavana aamuna heräsimme kaikki muut talon emännä olohuoneesta hänen nukuttua makuuhuoneessaan yksin. Ystäväni oli lattian säkkituolilla ja minä toisen naisen vieressä sohvalla. Emme olleet enää koskeneetkaan toisiimme sovitun aktin jälkeen, vaan hän sattui olemaan tarpeeksi kiva päästämään minut viereensä nukkumapaikkojen loputtua kesken... Sillä talon emännän sänkyyn meillä ei ollut nimittäin mitään asiaa, vaikka siinä olisi kevyesti tilaa vaikka kaikille.

Anyway, heräsimme ja poistuimme kiusallisesti paikalta. Ulkona oli suurin piirtein -25 astetta pakkasta, emmekä tajunneet kytkeä autoa roikkaan (ystäväni oli ottanut riskin ja ajanut meidät omalla autollaan paikalle). Emme siis saaneet mokomaa rotiskoa käytiin ja jouduimme soittamaan kaverini isän hinaamaan. Hänkin oli krapulassa ja jouduimme odottamaan noin 45 minuuttia hänen saapumistaan. Oli muuten kylmä, eikä luonnollisesti rappukäytäväänkään enää päässyt ilman avaimia. Isäukko ja hänen veljensä tulivat hinaamaan auton käytiin ja homma hoitui verrattain vaivattomasti. Kaikki seurueen miehet asuivat samoilla kulmilla, joten menimme lähipizzeriaan syömään darra-aamiaista ja miettimään mitä tuli tehtyä.
Saimme kuulla seksistä kieltäytyneen seuralaisemme jääneen kiinni pussailusta tyttöystävälleen ja he olivat nyt eronneet. Miestä vitutti, mutta olemme edelleen hyvissä väleissä. Päätimme pitää jutun likaisimmat yksityiskohdat tarkoin varjeltuna seurapiirisalaisuutena, sillä stoori on sen verran tulenarka että draamaa ja urputusta tulisi jokaiselle osalliselle varmasti enemmän kuin kotitarpeiksi.

He eivät tiedä että olen kirjoittanut tämän tunnustuksen, mutta toivottavasti tämä tarina viihdyttää teitä.

  • Vitun Urpo, 21 v mies

2 kommenttia

Meisselikiisseli

10.2.2017 22:26

En yhtään ihmettele jos ei jallu huolinut sinun kirjoitusta, sen verran heikkoa ulosantia se oli.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

GT-tuhnu

8.4.2017 22:55

Ja sit sä heäsit ja päästit kissan ulos...

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kirjoita kommentti

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi