Be mean keep the woman keen?

Dear Walter,
Vanha fraasi "Be mean keep the woman keen", toimiiko se myös toisin päin eli miehiin? Ja toinen fraasi lähinnä naisille "be hard to get"? Eli onko parisuhdekulttuurimme todella niin kieroitunut, että alitajuntamme toimii juuri näin? - Jotenkin kokemuksen kautta tuntuu siltä, että juuri näin on käynyt. mm. ex-poikaystävät, jota ei ole oikein koskaan saanut, tai ovat jättäneet sinut, vainoavat eniten siellä mielen sopukoissa ja ovat juuri niitä kehen vertaa seuraavia.

"Did I ever love him? or was I addicted to the pain of wanting someone so unattainable?" kyseli jo Sex and the City Carrie aikoinaan...

  • nainen-33, 33 v nainen

2 vastausta

Walter de Camp

1.2.2016 15:11

Hyvä Nainen-33, unohda nuo epäilyttävät sanonnat. Niistä ei ole mitään hyötyä sinulle. Ja lakkaa vertailemasta miehiä toisiinsa. Ihmiset ovat niin yhteismitattomia, että heidän vertailemisensa johtaa aina harhaan.

Jos haluat löytää itsellesi oman rakkaan miehen, niin tärkeintä on nyt tämä: älä luo hänestä mielikuvaa etukäteen. Eihän sinulla ole sellaista matkailukohdettakaan, jota pitäisit kaikkia muita paikkoja parempana. Jonain vuonna voit haaveilla matkasta Aasiaan, toisena vuonna Latinalaiseen Amerikkaan, kolmantena Afrikka tuntuu parhaalta, neljäntenä Eurooppa. Anna miehille mahdollisuus yllättää sinut. Silloin saatat huomata tutustuneesi sellaiseen mieheen, jollaista et ole ennen tavannut ja joka onkin elämäsi mies. Jos jatkat aina samantapaisiin miehiin retkahtamista, päädyt aina samoihin ongelmiin, kunnes lopulta virut yksinäisenä eläkeikää lähestyvänä ihmisenä.

Älä rajaa amoristista toimintakenttääsi.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Rockson

3.2.2016 00:37

Mielestäni se, että nainen hakee parisuhdeneuvoa Sinkkuelämää sarjan päähenkilön neuvon perusteella, on vähintäänkin yhtä huolestuttavaa, kuin että mies tekisi sitä jonkun pornografisen elokuvan perusteella...

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Vastaa kysymykseen

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi