blackout

Hallöchen,
Viime viikonlopun juhlinnasta puuttuu 2 eri tapahtumasta muistikuvia. Eikä siitä syystä että olisin älyttömia määriä alk. nautiskellut -kroppa ei vain kestänyt keskimääräistä määrää.
No jokatauksessa, olenkin miettinyt jo useita vuosia, onko se mahdollista että henkilöt,jotka "potevat" muistinmenetystä yön aikana, käyttäytyvät kummiskin asiallisesti, puhuvat selvästi ja eivätkä horju -ja näyttävät vielä ok:lta ?
Vai meneekö se aina niin että blackoutin tullessa henkilö näyttääkin hyvin sekavaiselta?

  • just thinking, 25 v nainen

4 vastausta

Walter de Camp

11.12.2014 22:28

En muista mitään.

Esitän muutaman vastakysymyksen. Kun ollaan ravintolaillan loppuvaiheissa, miltä "hyvin sekavainen" näyttää? Mitä tarkoitetaan "asiallisella" käyttäytymisellä siinä vaiheessa yötä? Mitä tarkoittaa, että "puhuu selvästi"? Miten se eroaa sössöttämisestä? Jankuttamisesta? Mitä tarkoittaa, että "näyttää ok:lta"? Eli mihin muistinsa menettäjää verrataan? Ja kuka häntä kykenee tarkkailemaan?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

oi kerro!

12.12.2014 08:52

Menepä Walter tänään tarkkailemaan (selvin päin) ja kerro huomenna.

kankkunen

10.12.2014 10:28

On se mahdollistakin. Työkaverilta meni kerran fiman bileissä filmi poikki, eli ei muistanut loppuillan tai porukan paluumatkan asioista mitään. Tämä yllätti, koska heebo oli suht asiallisen oloinen eikä vaikuttanut tolkuttoman päihtyneeltä. Kyseessä oli varsin tottunut baarien koluaja, mutta takana oli pitkä päivä. Jos tuommoista alkaa sattua, niin juomista pitää rajoittaa, sillä kyse on vähän isommasta terveysjutusta.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

pari kaljaa...

11.2.2015 21:51

Aikanaan tuli juopoteltua runsaasti, säännöllisiä usean päivän serious drinking sessioita ja muutoin miedompaa tissuttelua. Muisti pätki ja tonttuilu sen mukaista.
Kolmenkympin korvilla alkoi muisti kuitenkin pätkiä jo alkuillasta ja juopottelun loppuvuosina se meni lähes aina jo muutaman paukun jälkeen koko illaksi. Käyttäytyminen kuitenkin ulkopuolisten kertoman mukaan täysin asiallista ja seurallista, tottunutta alkoholinkäyttöä. Omia muistikuvia tapahtumista ei pääsääntöisesti kuitenkaan ollut.
Nyt viisikymppisenä olen lopettanut sekä tuuri- että arkijuopottelun täysin ja totaalisia muistikatkoksia ei enää harvoilla yhden illan humalajuomisilla ole ilmennyt. Eli jonkinlaista palautumista on onneksi tapahtunut.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Vastaa kysymykseen

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi