Ei oo taas tähdet ja kuu kohdillaan...

Hei Walter! Tapasin ihanan miehen 2kk sitten ja olemme siitä asti tapailleet säännöllisen epäsäännöllisesti. Alkuun mies oli jo hakemassa kuuta taivaalta vuokseni, kun itse vasta lämmittelin ajatusta. Sitten luokseni ilmeistyi hammasharja ja psyykeeni sekosi - nyt olin varma, että pidän tästä miehestä. Käytös miehen osalta alkoi kuitenkin muuttua. Huomasin tämän ja epäilinkin hänen tapailevan myös muita samaan aikaan. Ajatustani vahvistivat baari-illasta koitunut morkkis, uudet naiset ja tinderaktiivisuus. Nämä asiat tulivat jo uniini. En kuitenkaan ole luonteeltani mustasukkainen ja vältinkin kovasti liiallisen tiivistä yhteydenpitoa ja "kuulustelua". Hetken päästä kuitenkin selvisi miehen omasta alotteesta, että mies on eronnut vasta vuoden vaihteessa ja oli ollut siitä aika rikki. Hänellä on pään sisällä omien sanojensa mukaan ongelmia ja kuulemma olen kuitenkin ollut ainut, ketä hän on tänä vuonna tapaillut. Hän luuli olevansa valmis kanssani, mutta huomasikin tarvitsevansa vielä aikaa uuden suhteen luomiseen. Hän sanoi, ettei todellakaan ole leikkinyt kanssani ja että tuntuu pahalta sanoa tällaistä, kun tietää tunteeni häntä kohtaan. Hän toivoi etenemistä "päivä kerrallaan". Olen pyytänyt häntä ilmaisemaan heti minulle siitä, jos ei koe tämän meidän jutun ottavan enään tuulta alleen. Onko mitään mitä voisin tehdä? Onko turhaa odottaa toisen ehkä mahdollisesti olevan myöhemmin valmis? Pitääkö kirves heittää jo kaivoon? Hän on todella tärkeä minulle, meillä on paljon yhteistä, enkä ole koskaan niin hyvään mieheen vielä törmännyt. Siksi en haluaisi päästää irti.

  • Stelle, 26 v nainen

4 vastausta

Walter de Camp

19.4.2014 14:20

Hei Stelle, jos olet löytänyt hyvän miehen, älä ihmeessä heitä kirvestä kaivoon. On ihan luonnollista, että hän tarvitsee muutaman kuukauden aikaa toipuakseen hajonneesta suhteestaan, varsinkin jos hänet jätettiin. Jos haluat saada hänet omaksesi, keskity ajattelemaan hänen viihtyvyyttään. Tee hänen olonsa sinun kanssasi mahdollisimman rennoksi. Älä tivaa häneltä mitään valoja ja lupauksia, joihin hän ei vielä ole valmis. On hirveän ahdistavaa, jos toinen kyselee jotain, mihin itsellä ei ole vastausta. Asennoidu elämään todellakin "päivä kerrallaan". Eiväthän ne päivät ole huonoja.

Ja nyt tässä on neuvo, jonka avulla saat hänet varmasti napatuksi muiden naisten kynsistä: ryhdy tekemään hänelle (ja itsellesi) uudelleen ja uudelleen hyvää arkiruokaa. Ei mitään punaviinissä haudutettua ankkaa, jonka vatsa on täytetty tryffeleillä. Sano hänelle ikään kuin ohimennen, että laitat ruokaa tänään kuuden kieppeillä, tervetuloa syömään... Sitten teet ihan tavallisia suomalaisia lihapullia keitettyjen perunoiden ja ruskean kastikkeen kanssa. Jonain toisena päivänä ehkä paistat pannulla kirjolohta ja lorautat sekaan tilkan kermaa. Lihamakaronilaatikkoa jne. Ei eineksiä, vaan itse valmistamaasi hyvää tavallista ruokaa. Silloin miehelle syntyy käsitys, että sinun kanssasi hänen arkensakin olisi juhlaa. Sellaista naista ja sellaista elämää hän juuri nyt kaipaa.

Jos olet keittotaidoiltasi täysin tutkakentän ulkopuolella, lainaa kirjastosta Aura Liimataisen Parasta kotiruokaa -keittokirja. Sen jokainen resepti toimii. Jos satut asumaan pääkaupunkiseudulla, ryhdy käymään ruokaostoksilla Hakaniemen hallissa. Osta sieltä Liha--Hakan myyntipisteestä broilerinmaksaa ja valmista siitä Liimataisen ohjeiden mukaan broilerinmaksakastiketta (ohje sivulla 317). Sitä syötyään mies sivelee vatsaansa ja lausuu klassiset sanat: "Näin hyvää ei äitikään osaa tehdä."

Hän on sinun.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Varo nyt prkl

30.4.2014 21:56

Jos joku tarjoaa mulle maksaa, ni se on viimene kerta ku nähdään. Samaa kastia on sinihomejuusto ja anjovis. Muu ehkä toimii.

hepskukkuu112233

1.5.2014 04:25

Toki ero on aina kova pala, mutta tunteet ovat sullakin. 3-6 kuukautta oli mulla maksimiaika seurustelussa siihen, että tahdon tietää, onko mies vakavissaan. Tahtooko seurustella, tahtooko naimisiin ja lapsia tulevaisuudessa. Jos mies ei ole sitten vakavissaan, juttu on ohi. Mutta tähän juttuun: leikittelee hän sitten tunteillasi tai ei, ei sun kannata odottaa loppuikääsi, josko toinen saa entisen suhteensa hoidettua päästään vai ei. Mieti, mitä SÄ tahdot elämältäsi. Uskalla vaatia asioita myös toiselta. Mutta ole myös henkisesti antelias toiselle.

Mieti, mikä on sellainen aika, jonka jaksat odottaa. Olette seukanneet 2 kk. Olisiko vaikkapa 1½ kuukautta tai 2 kk ok lisäaika? Kirjoita kalenteriin merkintä sen päivän kohdalle, että kun odotusaika on ohi, vain itsellesi muistiin. Mä uskon siihen, että jos mies on kiinnostunut, ujoinkin mies yrittää parhaansa saadakseen unelmiensa naisen. Jos hän kipittää perässäsi, hyvä niin. Jos ei kipitä, hänellä on kiinnostuksen kohteet muualla. Se pitää sitten vain hyväksyä ja mennä metsästämään muita miehiä.

Tuo ruokavinkki on OK. Harrastele myös kuten ennenkin, tee omia juttujasi ja muuta. Kutsu hänet kylään, jos sinua huvittaa. Jos ei, tee jotain lempipuuhaasi. Sitten kun "koeaika" on täynnä, katso mikä tilanne ja toimi sen mukaan.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Marjaana-H

3.5.2014 01:49

Lopettakaa teineily, joko olette tai ette. Elämä ei ole saippuasarjaa.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Vastaa kysymykseen

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi