Hikoilevatussu-syndrooma

Hei Walter,

yleistä käsitystä vastoin homomiehenä pohdiskelen usein naisen värkin toimintaa. Nyt on kysymys, johon kuitenkaan ei riitä ulkopuolinen tarkastelu, vaan asiassa on mentävä pitsireunan ohi aina kummun taakse. Kysymys on toosan hikoilusta.

Työskentelen kahvilassa, jossa on muovipintaiset istuimet. Säännöllisesti naisasiakkaiden poistuessa paikalta, heidän käyttämänsä penkin häpyliäällä kohdalla on pitkäänkin märkä kolmio. Olen kosteita lämttejä pyyhkiessäni miettinyt, josko tämä on tussuhikeä? Usein yksin vuorossa ollessani, en usko, että se ainakaan on merkki merkittävämmästä innostumisesta. Sitä paitsi osa iäkkäistä rouvista tuolilta noustessaan selvästi häpeillen tarkastaa, josko heidän toosansa on jättänyt vesileiman penkkiin.

Eli mistä arvoisa Walter de Camp on kyse? Tavallisesta hikoilusta tai kenties tussun yliperspiraatiosta aka hikoilevatussusyndroomasta? Onko tämän olemassa antiperspiranttia? Toimiiko se myös takavakohikoiluun?

  • S. P. Onssi, 35 v mies

3 vastausta

Walter de Camp

2.9.2015 13:43

Kyse on siitä, että sinä et rohkene tunnustaa kuuluvasi syrjittyyn ja huonosti tunnettuun seksuaaliseen vähemmistöön nimeltään tuolinnuolijat. Te olette heteromiehiä, joiden intohimona on nuolla tuoleja, joilla nainen on juuri istunut. Ei se mitään. Hankkiutukaa toistenne yhteyteen, keskustelkaa fetissistänne, puhukaa ongelmistanne, järjestäytykää ja vaatikaa syrjintänne lopettamista. Tulkaa kaapista.

Tunnen tuolinnuolijoita, jotka ovat saaneet porttikiellon kymmeniin helsinkiläisiin kahviloihin. Tavallaan ymmärrän, että tarjoilijat hermostuvat, kun sinä ryntäät kontallesi juuri vapautuneen tuolin viereen ja alat nuuhkia ja nuolla tuolia. Voi olla, että sinä nuolet vain muovituoleja, mutta monet tuolinnuolijat nuolevat ja nuuhkivat kaikenlaisia tuoleja, joilta kaunis nainen on noussut. Harva tarjoilija edes käsittää mitä teikäläiset puuhaavat. Levittäkää tietoa itsestänne. Silloin ihmiset oivaltavat, että te olette melko vaarattomia pervoja. Tarjoilijat ymmärtävät, että heidän tarvitsee vain kuivata tuoli teidän jälkeenne. Kahviloiden ovenpieliin alkaa ilmestyä pikkulappuja, joissa lukee "Tuolinnuolijat tervetulleita."

P.S. https://twitter.com/deCamp_Walter

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Puumatar

3.9.2015 12:08

Miten sää ny Walter käännytit homomiehenkin tuosta vaan heteroksi? Vai jäinkö jossain vaiheessa tietämättäni asemalle..?

Meidän kylillä pyörii muuten varmaan tuolinnuolijoiden esiaste - satulanhaistelija. Siis oikeasti haistelee kauppojen ulkopuolelle parkkeerattujen naisten pyörien satuloita...

Puumatar

1.9.2015 15:46

Tavallista hikeä on, innostuvaisuusjäljet muistuttavat enemmän etanan vanaa. Antiperspiranttina suositellaan luonnonkuituja (keinokuitujen asemesta), jatkuvaa sheivausta (talviturkissa tulee varsinkin kesällä kuuma), sekä sukkahousujen vaihtamista stay-uppeihin, jotta lätty tuulettuu kävellessä. Toimii.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Vastaa kysymykseen

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi