Homoversio asennosta 410.25537

Kesäkuun alussa sinulta kysyttiin asennosta numero 410.25537 ja vastasit, että se on asento, jossa hindulainen jumalatar Radha seisoo toinen jalka kohotettuna ja riisuu nyörisandaaliaan mennäkseen kylpyyn, ja jumala nimeltään Krishna tulee ja yhtyy häneen takaa päin. Väitän, että tästä asennosta on olemassa myös mukava homoversio. Jätän selvitystyön sinulle, Walter.

  • Kutu Oskari, mies

3 vastausta

Walter de Camp

28.8.2015 11:59

Olet aikalailla oikeilla jäljillä, Kutu Oskari. Kyseessä on asento, johon Hermes, antiikin Kreikan jumalien sanansaattaja, kaupan, matkustamisen ja seksuaalisen yhdynnän jumala asettui kiinnittäessään siivekästä sandaaliaan. Muinainen kuvanveistäjä Lysippos teki hänestä patsaan tässä asennossa. https://en.wikipedia.org/wiki/Hermes_Fastening_his_Sandal Taidemaalari Henri Matisse maalasi samasta kohtauksesta taulun, jossa Hermes nähdään suoraan takaapäin alaston miehen peppu todella törkeästi töröllään. Siitä en ole löytänyt kuvaa netistä, mutta näin sen kerran eräässä Matisse-kirjassa.

Hermes oli innokas hetero. Nopeana miehenä hän panna sujautti valtavaa määrää taivaallisia ja maallisia naisia. Hänen suosikkejaan olivat nymfit, mutta hän kuksi myös rakkauden jumalatarta Afroditea. Tämä asento ennen kaikkea lietsoo homopässien mielikuvitusta. Käytännössä on erittäin vaikea ehtiä yllättämään siivekkäitä sandaaleja käyttävää heteromiestä takaapäin. Ennen kuin sinä onnistut lykkäsemään pelivälineesi Hermeksen takapuoleen, hän on jo lennähtänyt pikatreffeille nymfilään. Asennon numdro on 310.36247.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

heteropride

30.8.2015 16:03

Ihmettelen kyllä, miksi kysyt tätä Hetero-Walterilta. Mene jonnekin homopalstalle kysymään.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Walter de Camp

2.9.2015 13:50

Voisitko kertoa minullekin, millä palstalla Homo-Walter vastaa kysymyksiin?

Vastaa kysymykseen

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi