If that's all..

Dear Walter, miten pääsen yli sydänsurusta? Haluaisin edes yrittää skipata sen pakollisen "toipilasajan", joka olisi pakko vain kärsiä pois. Juuri nyt ei oikein mikään huvita, vaikka tiedän olleeni kiinnostunut minulle luultavasti täysin väärästä ihmisestä. Ja vielä vastaisuuden varalle: onko ihastumisen tunnetta mahdollista säädellä jotenkin inhimillsiin (siedettäviin, EI päätä sekoittaviin ja todellisuudesta vieraannuttaviin) mittasuhteisiin? Auttaisiko lääkitys?

  • #ikuinen #teini, nainen

2 vastausta

Walter de Camp

9.3.2014 18:51

Sydänsuruihin on olemassa tiettyjä hoitokeinoja, mutta niihin liittyy helposti haittavaikutuksia, jotka voivat olla pahempia kuin hoidettava vaiva.

On kaksi keinoa lyhentää rakkaudensuruisen potilaan toipilasaikaa. 1. Alat ajatella vain hänen huonoja puoliaan. Jokaisessahan jotain huonoa on. Kun kieltäydyt ajattelemasta hänen hyviä puoliaan, pääset nopeammin eroon hänestä. Mahdollinen haittavaikutus: negatiivinen ajattelu tärvelee oman mielesi. 2. Heittäydyt uusiin seksiseikkailuihin. Mahdollinen haittavaikutus: saatat päätyä ihan käsittämättömiin sekoiluihin ja suhteisiin.

Ihastumisen tunnetta on mahdollista säädellä light-tyyppiseksi, ja varmaan pystyt näkemäänkin ympärilläsi ihmisiä - usein keski-ikäisiä, näivettyviä hapankorppuja - jotka ovat säätelyllään menettäneet kykynsä ikinä enää rakastua kunnolla. Sitä haittavaikutusta tuskin haluat itsellesi.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

hepskukkuu112233

24.3.2014 00:09

Aikoinani tein näin, kun sydänsuru iski: tapasin aktiivisesti kavereitani. Kävin eri tapahtumissa ja tapasin monia ihmisiä. Opiskelin uusia asioita ja kehitin elämääni uuteen suuntaan. Otin uusia harrastuksia. Matkustin ulkomaille. Ja viimeistään silloin kun meni ulkomaille, ehti ihastua johonkuhun toiseen ;) Se sitten joko toimi tai ei, yleensä ei, mutta sai ainakin tavattua uusia ihmisiä, nähtyä uusia paikkoja ja opittua uusia asioita.

Ja joka kerralla bänksien jälkeen nostin myös rimaa hieman sen suhteen, millaisen miehen tahdoin. Kun rima oli tarpeeksi korkealla, tapasin unelmieni miehen, ja yhdessä ollaan yhä. :)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Vastaa kysymykseen

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi