Jatkokysymys miehistä

Terve taas, armoitettu guru. Äskettäin kirjoitin ja kysyin, miksi mies joka on ollut suhteen aikana välinpitämätön, haluaakin takaisin, kun olen lopettanut tapailun hänen kanssaan. Asia tuli harvinaisen selväksi, mutta mieltäni askarruttaa nyt, kannattaako missään olosuhteissa yrittää tällaisen tapauksen kanssa seurustelua uudelleen? Eräs exä on nimittäin aika sitkeä (kukkia, kirjeitä, kyyneleitä jne.) ja puolustukseni alkaa rakoilla. Pelkään kuitenkin, että jos hellyn, aiempi kuvio toistuu.

  • Ihmettelijä92, 22 v nainen

3 vastausta

Walter de Camp

5.8.2014 18:59

Saattaa toistua, mutta ei välttämättä. Tässähän on kysymys siitä, onko homo sapiens -sukuun kuuluva mies-niminen kädellinen lajike kykenevä ottamaan oppia virheistään. Koirathan pystyvät muuttamaan käyttäytymistään. Onko exäsi saavuttanut hauveleiden tason? Se on paljon mahdollista. Hän on saanut sinulta kovan opetuksen. Hän tietää joutuvansa taas ulkoruokintaan, jos mokaa uudelleen. Armahda hänet ja ota takaisin! Ei kaveri joka kirjoittaa kirjeitä voi olla tunne-elämältään täysin kuollut. Se jätkä rakastaa sua.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

hepskukkuu112233

6.8.2014 05:23

Tuolla eksälläsi on kai oma mielenrauha vaakalaudalla. Siis HÄNEN oma. Mieti, tahdotko häntä oikeasti. Kiinnostaako hän sinua oikeasti niin, että mahasta sieppaa ja että tahdot hänestä elämänkumppanin ja myöhemmin kenties lastesi isän? Onko hän kunnollinen mies, jota voit katsoa loppuelämäsi ajan, vai säälitkö häntä vain? Harkitse asiaa aivan itsekkäästi omia intressejäsi ajatellen, koska kyseessä on sun elämäsi.

Kokemuksen syvällä rintaäänellä sanon, että säälistä ei kannata seurustella KOSKAAN. Sääliseukkaaminen lykkää omia unelmia ja elämänsuunnitelmia. If you are in doubt, move on to other adventures. Mutta jos hän on unelmiesi mies, keskustele hänen kanssaan mikä sua hänessä huolettaa ja ota menneet ongelmat puheeksi, ja selvitä siten toimisiko suhteenne.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Ehkä

15.8.2014 01:09

Joskus käy niin, että menetyksen jälkeen tunteet nousee pintaan. Sitä tykkää toisesta yhtäkkiä enemmän, kun ei enää ollakaan yhdessä. Huomaa ne hyvät puolet, kun taas yhdessä ollessa huomasi ne huonot puolet. Joko eksälläsi on jäänyt tuo tila päälle - tai ehkä jotain hänessä on todella muuttunut. Se selviää vain kokeilemalla. Vanhat ongelmat palaavat todennäköisesti nopeasti kummassakin tapauksessa ja silloin punnitaan se, mihin teistä parina on; osaatteko ratkaista ongelmat, muuttaa toimintatapaanne tai käyttäytymistänne toisianne kohtaan.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Vastaa kysymykseen

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi