Julkkisnaisen pokaaminen!

Haluaisin saada itselleni julkkisnaisen ainakin yhdeksi yöksi tai miksei tyttöystäväkanditaatiksi asti.

En vain tiedä mistä alkaa.

Lähestyminen vastakkaiseen sukupuoleen ei ole ihan niin iskussa kuin tässä iässä toivoisin.

Siitä huolimatta joku Salkkareissa pyörivä mimmi on jo nyt fantasioissani ja haluaisin totetuttaa fantasian reaalimaailmassa.

Miten minun pitäisi toimia?

Onko olemassa mitään kirjoitettua julkkisnaisen pokausopasta tai onko viettelyyn olemassa mitään hyvää kirjallisuutta ja kaikkein mieluiten suomenkielistä, kun kielitaitokaan ei ole ihan hanskassa?

Naiset haaveilevat rokkareista tai kuninkaallisista ja joitakin onnistaa, ainakin Norjassa.

Minä fantasioin Salkkareiden mimmeistä ja toivoisin voivani tehdä jotain jotta fantasiasta tulisi totta.

Voisitko jeesiä minua?

  • Iloinen Poika, 39 v mies

3 vastausta

Walter de Camp

7.3.2014 19:50

Eräs tuttavani on onnistunut hankkimaan vessapaperirullan, johon on painettu mietelauseita. Sen sijaan että käyttäisi sitä vessapaperina ja pyyhkisi mietelauseisiin perseensä, hän on ripustanut rullan wc:n seinälle koristeeksi. Hän on kieltänyt myös minua pyyhkimästä siihen takapuoltani. Tässä rullassa on kahdeksan mietelausetta, jotka toistuvat yhä uudelleen. Yksi niistä sopii juuri sinun tapaukseesi, Iloinen poika: "Vaikeinkin on tehtävissä nopeasti, vain mahdoton vaatii hiukan enemmän aikaa."

Sinun täytyy päästä samoihin paikkoihin Salkkareiden mimmien kanssa, näkö- ja puhe-etäisyydelle. He - ja monet muut julkkisneidot - käyvät kaikenlaisilla avajaiskutsuilla: ravintoloiden, klubien ja kesän lähestyessä terassien avajaisissa jne. Ongelmasi on vain siinä, että sinä et saa kutsuja avajaisiin, etkä tiedä missä niitä järjestetään. Yritä netin kautta päästä keskustan suurimpien baarien postituslistoille. Silloin sinulle saatetaan lähettää kutsuja esim. terassien avajaisiin. Jos saat tällä tavalla kutsun, on kaksi mahdollisuutta: joko se aika joka sinulle ilmoitetaan on oikeasti myös vip-vieraiden kutsuaika tai sitten vipeille tarkoitetut kutsut alkavat pari tuntia ennen sinulle ilmoitettua aikaa. Sinun kannaltasi on oleellista päästä sisään silloin kun vipit ovat paikalla. Silloin Salkkareiden mimmit ovat siellä.

Vip-kutsujen aikana sisään päästetään periaatteeessa vain vipit. Oletetaan, että nimesi on Pekka Piiroinen. Mene sisääntulon ovimiehen luo, nyökkää hyvin niukasti ja sano: "Pekka Piiroinen Neloselta/MTV:ltä/Ilta-Sanomista/Iltalehdestä/ Yleltä/Hesarista..." Ei pienintäkään ylimääräistä hilettä. Ei mitään "hei" tai "olen". Kun ovimies ei löydä nimeäsi vip-listalta, et saa antaa sen tehdä' itseesi pienintäkään vaikutusta. Törötät van siinä kuin tuppikulli. Sitten voit sanoa: "En tainnut muistaa ilmoittautua." Useimmiten sinut lasketaan sisään. Simsalabim! Siellä he ovat: Salkkareiden mimmit.

Kun alat päästä tähän vaiheeseen, kirjoita mulle uudelleen. Katsotaan sitten, miten sinun on parasta edetä.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

jep jou

11.3.2014 10:29

Tätä minäkin meinasin kysyä. Haaveeni vain on Armi Toivanen.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Neuvoja

12.3.2014 22:08

Walterin ehdotus mielestäni vaikea. Suomi on pieni maa: aivan taatusti kysyjä tuntee jonkun, joka tuntee jonkun joka tuntee salkkarimimmin. Kysele jos joku olisi joskus nähnyt tai tuntisi jonkun ja sen jälkeen pidä silmät auki ja liiku siellä missä ihmiset liikkuu: kuntosaleilla, kaupoissa, leffoissa, rafloissa. Sieltä ne salkkarimimmitkin löytyy jos on löytyäkseen.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Vastaa kysymykseen

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi