Kala vai kookospähkinä?

Walter!

Alkuun pohjustuksena jotain, jonka epäilemättä tiesitkin jo (... mutta kun nämä muut...): Kookospähkinän sisällä oleva kirkas neste eli mehu on hyvin entsymaattista ja itseasiassa vesipisaran kulku puun juuresta pähkinään vie 9 kuukautta. Kookospähkinän mehu on sattumoisin niin lähellä ihmisen veren plasmaa, että muun muassa II maailmansodassa haavoittuneille annettiin verenkorvikkeena hätätilanteessa kookospähkinän nestettä.

Kysyn sinulta, hyvä Walter de Camp, näiden faktojen valossa: Onko nainen fysiologisesti lähempänä kalaa vai kookospähkinää?

  • Mätilaatikko, 35 v mies

2 vastausta

Walter de Camp

20.5.2016 00:26

Ensimmäinen ajatus on, että nainen ei voi olla kalamainen. Nainen ei ole kylmä, limainen, piikikäs, suomuinen, mykkä olento. Toisaalta ei voi olla myöskään niin, että naisesta voisi nauttia vain lyömällä hänet veitsellä halki.

Mutta... nainenhan on syntynyt merestä. Kun Kroonus leikkasi Uranukselta irti hänen sukuelimensä ja heitti ne Välimereen, meren vaahto hedelmöittyi ja siitä syntyi Afrodite, rakkauden, kauneuden ja intohimon jumalatar. Taiteilijat ovat luoneet lukemattomia maalauksia ja veistoksia merestä nousevasta naisesta, tunnetuimpana Botticellin Venuksen syntymä. Maalauksessa meren vaahdosta syntynyt Venus seisoo simpukankuorella juuri aalloista nousseena. Merenneidoilla on kalan pyrstö.

Kookospähkinä pitää lämpimissä olosuhteissa halkaista ja kaataa pähkinän maito naisen rinnoille. Sen jälkeen mies nuolee ja imee sen siitä. Jolloin jäljelle jää nainen.

Joten vastaukseni on: toisaalta, toisaalta.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

sillimies

19.5.2016 01:37

Kalaa, ja lähinnä lahnaa

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Vastaa kysymykseen

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi