Karvaton kissa

Parahin Walter, olen pohtinut vastausta erääseen kiperään kysymykseen, sitä kuitenkaan keksimättä. Voisitkohan sinä auttaa minua? Jos hankkisi samaan talouteen kaksi (2) kissaa, toisen karvattoman kissan, eli sfinksin ja toisen karvaisemman yksilön tälle kaveriksi.
Ja kun kissoillahan on tapana bondata ja puhdistaa toisiaan nuolemalla, jonka vuoksi he nielevät karvoja, jotka sitten tulee karvapallopukluna ulos..
Onko siis karvattomallakin kissalla, eli sfinksillä, kyky selviytyä karvapallopuklu-operaatiosta vaikkei tällä olisi periaatteessa luontaista tarvetta karvoja oksentaa, vai tukehtuuko katti toisen karvoihin?

  • Mä_vaan_aattelin, nainen

2 vastausta

Walter de Camp

3.7.2015 12:55

Ei hätää. Sfiksit ovat ennen olleet karvallisia kissoja. Ne on pitkän ajan kuluessa jalostettu karvattomiksi, mutta niillä on edelleen täydet kyvyt selviytyä nielemistään karvoista. Ne pystyvät puklaamaan niitä ulos. Ne eivät tukehdu. Eikä asia tietenkään tähän jää. Kissabisnes on tuottanut suuret määrät erilaisia kissanruokia, joita kissoihin niksahtaneet naiset voivat ostaa ja syöttää iki-ihanalle sulomirri Löpölleen, niin että pikku kisulikulta voi oikein, oikein, oikein hyvin. Sinä voit tarjoilla sfinksivinosilmällesi esim. Royal Canin Hairball Carea tai Hill's SP Adult Hairball Controlia, joita voi ostaa eläinlääkäriasemien myymälöistä tai netistä. Ne auttavat karvojen sulamista pikku kyräilijäkehrääjäkyhnyttäjäsi suolistossa, jolloin Hänen Armonsa ei joudu puklailemaan niin paljon. - Walter "Miau" Camp, rapsuttakaa mua!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

voiluojamitkäneuvot

10.7.2015 22:53

Älä syötä RCn tai Hill'sin paskaa, samaa kamaa kun markettipöperöt - täynnä viljaa ja hiilihydraatteja.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Vastaa kysymykseen

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi