Kaunotar ja hirviö

Moi Walter. Auta neitoa (tai keski-ikäistä huuhkajaa) hädässä. Olen nelikymppinen sinkkunainen ja viime aikoina eräs kiinnostava mies on pyytänyt minua pari kertaa ulos, mutta en ole uskaltanut suostua, koska minulla on hävettävä salaisuus. Olin vuosia sitten todella ylipainoinen kilpirauhassairauden takia ja kun sain siihen lääkityksen, laihduin yli 50 kiloa. Voit siis kuvitella, missä kunnossa ihoni on nyt - näytän edelleen ilman vaatteita sulaneelta kynttilältä, vaikka laihtumisesta on kulunut kolme vuotta. Plastiikkakirurgiaan ei ole varaa eikä Kelakaan tule hätiin. Ex-miestäni roikkuva ihoni ei tosin haitannut lainkaan, mutta hän tapasikin minut aikoinaan kiinteäihoisena ja hoikkana neitosena. Kerro siis Walter kiltti, onko mitään mahdollisuutta, että uusi mies ei juokse kirkuen karkuun, kun/jos näkee minut alasti? Vai jatkanko pihtaamista loppuikäni?

  • Nina -74, 40 v nainen

3 vastausta

Walter de Camp

29.6.2014 14:53

Hyvin monet naiset ovat ylikriittisiä oman ulkonäön jonkin yksityiskohdan suhteen ja paisuttelevat "virheitään" hulluuden partaalle asti. Joku nainen voi esim. inhota varpaitaan, ja sitten hän tutustuu mieheen, jonka rakkaimmaksi harrastukseksi tulee samaisten varpaiden nuoleminen ja imeskely. Ex-miestäsi ei siis lainkaan haitannut "roikkuva ihosi". Ei ole kovin uskottavaa, että miestäsi ei haitannut ihosi nykytila sen tähden, että hän oli tuntenut sinut jo kiinteäihoisena. Eikö ole päinvastoin luultavampaa, että juuri vertailumahdollisuus olisi saanut hänet vierastamaan nykyistä ihoasi? Todennäköisesti hän ei vain yksinkertaisesti kokenut nykyistä ihoasi huonona. Voisitko uskoa näin simppeliin selitykseen? Se heppu piti sinun nykyisestäkin ihostasi. Piste.

Voi hyvin olla, että monien miesten mielestä sinulla on ihan haluttava vartalo ja kiva hipiä. Sinähän olet 40-vuotias. Et enää seurustele nuorten ylikriittisten poikien kanssa. Voit harrastaa neli-viiskymppisiä miehiä, jotka itsekin ovat vuosien kuluessa muuttuneet ulkonäöltään ja ymmärtävät ajan kosketuksen.

Lakkaa, hyvä hirviö, olemasta huolestunut ja lähde ihmeessä treffeille sen sinusta, kaunottaresta, kiinnostuneen miehen kanssa. Toimi niin kuin nimim. "kohtuuskaikessa" alla esittää, mutta älä puhu sille miehelle "roikkuvasta ihostasi". On hyvin mahdollista, että ihosi ei hänen mielestään roiku.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

kohtuuskaikessa

27.6.2014 01:26

Mene ihmeessä ulos jos mies kiinnostaa ja tutustu häneen henkilönä äläkä hyppää heti eka treffien jälkeen sänkyyn. Jos suhteenne kehittyy ja välitätte toisistanne niin vähän roikkuvaa ihoa ei varmasti haittaa mitään. Ja voithan "varoittaa" häntä etukäteen kertomalla hänelle laihtumisestasi ja katsoa miten hän reagoi.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Lumineuse

23.7.2014 13:14

Sellainen nainen joka alkaa selittelemään ulkonäköönsä liittyviä asioita on suorastaan typerä. Mies hurmataan ensin mahtavalla persoonalla, sen jälkeen ei haittaa eikä mies edes huomaa onko esim. raskausarpia tai vaikkapa psoriasis. Omaa kokemusta on, mulla on nimittäin psori, josta olen itse kertonut miehille vasta monen kk seukkaamisen jälkeen. Aikaisemmin eivät ole huomanneet, vaikka läikkiä on huomattavasti esim. käsivarsissa. Silloin kun ollaan oltu ilman vaatteita niin olen pitänyt huolen siitä, että on ollut todella kuumaa, niin mies ei ole edes ehtinyt kiihkoltaan tarkastelmaan millin tarkkuudella.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Vastaa kysymykseen

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi