Kesäkissat

Olen paatunut homppeli ja pyöritän kesäisin kesäkissojen tarhaa. Miksi kesäkollini nykyään palaavat syksyn tullen vaimojensa luo?
Olenko menettänyt taianomaisen kosketukseni, kun miehet eivät enään jääkään, vaan palaavat omaan leiriinsä. Ennen kerran kokeilu johti armottomaan homoseksuaalisuuteen ja tuttavani vertasi meikäläisten leiriä kuolemaan, kukaan ei ole koskaan palannut kertomaan miltä tuntui.
Miksi miehet eivät enää joudu kadotukseen kerran kokeilusta?

  • Hunajapoika, 38 v mies

5 vastausta

Walter de Camp

25.8.2014 22:34

Aikoinaan Tuonelan lautturi Kharon kuljetti vainajia Tuonelan joen Styxin yli Tuonelan valtakuntaan. Paluukuljetusta ei ollut. Muutama onnistui palaamaan, mm. Herkules ja Dante.

Tuttavasi vertaavat teikäläisten leiriä kuolemaan. Kysymyksestäsi ei oikein saa selvää, ovatko teikäläisten pauloihin haksahtaneet heteromiehet onnistuneet viime aikoina palaamaan rakkaiden vaimojensa luo useiden homomiesten kuolemanleiriltä vai pelkästään sinun leiriltäsi. Jos homojen haavi vuotaa yleisesti, silloin syyt ovat varmaan niitä, mitä queer458 esittää. Jos karkulaisuus kuoleman pauloista koettelee vain sinun kesähoitolaasi, silloin veikkaan että syynä on sinun ikääntymisesi. Keski-ikäisen homppelin ote lipsuu.

Pitäisi ehdottamasti meikäläisen päästä haastattelemaan puhelimessa jotakuta vaimonsa lohduttavaan pehmosyliin karannutta anonyymiä kesäkolliasi. Jos voit järjestää yhteyden, lähetä viestiä osoitteeseen walterdecamp.pressi@gmail.com

Esikuvana olkoon Dante, joka kirjoitti näkemästään matkakertomuksen Jumalainen komedia. Sen tekstin ansiosta tiedämme, että helvetissä on mielenkiintoisempaa kuin paratiisissa.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Walter de Camp

28.8.2014 12:53

Lisään vielä, että nykyisin on älypuhelimiin saatavissa Grindr- ja Scruff-nimiset homojen seksitreffisovellutukset, joista näkee esim. Helsingissä, että ahaa Punavuorenkadulla odottaa parhaillaan hyvännäköinen homppeli panokumppania. Näitä palveluja pystyy myös homoista kiinnostunut hetero käyttämään, joten heteromiehille on tullut paljon aiempaa helpommaksi heittää kevyt kesäinen homokeikka. Ja palata jo parin tunnin päästä vaimokullan luo.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

queer458

23.8.2014 08:58

Olisiko tuolla jotain tekemistä sen kanssa, että homoilu ei enää ole niin iso tabu kuin joskus aiemmin? Kielletyn vetovoima on laimentunut, ts. taika on heikentynyt eikä riitä enää pysyvään lumoukseen niiden kohdalla, jotka ovat liikkeellä kokeilumielellä. Pirkko Saisiokin taisi todeta, että homoseksuaalisen kanssakäymisen lailliseksi muuttuminen vei paljon maustetta huvista - eihän homoutta löydy enää tautiluokituksistakaan.
Toinen syy saattaa olla se, että asenteet myös seksiä kohtaan kaiken kaikkiaan ovat höltyneet, mikä on vapauttanut monet tekemään erilaisia seksuaalisia kokeiluja ihan vaan huvin vuoksi. Sitten siirrytään kokeilemaan seuraavaa juttua tai palataan vanhaan. Näitä gringoja on ilmeisesti vaellellut pihallesi kesäkuumalla vilvoituksen toivossa. Onneksi kumminkin on ja tulee olemaan vannoutuneita asianharrastajamiehiä, jotka - jos ovat häipyäkseen - luikkivat kesän jälkeen korkeintaan takaisin rekisteröidyn parisuhdemiehensä luokse.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

umpihetero

24.8.2014 15:33

Eikä homous ole enää myöskään in ja muotia. Ei kukaan enää halua olla homo, "koska kaikki muutki on".

Zzz-top

28.8.2014 18:04

Hah, hah, hyväksy sinäkin vain totuus. Mies vanhenee harrastuksista riippumatta. Vararengas kasvaa ja sisägummi paistaa. Nahka paksuuntuu. Ominaishajukin muuttuu. Mutta kerran vielä mies palaa huipulle. Nimittäin seitsemänkymppisenä hän on Grand Old Man. Tyylikäs, kokenut ja hivenen kosmopoliittinen.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Vastaa kysymykseen

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi