Kuidulla kakka kuntoon?

Moi! Onko olemassa jotain kuitua, jolla ulosteesta saisi aina kiinteää ja sotkematonta? Olisi hienoa käydä kakalla, kun hajut ja likaiset tuntemukset pakaravälissä jäisivät vähemmälle. Bonus numero kakkonen seuraisi, jos saisin tyttöystävänkin syömään kakkaa kiinteyttävää kuitua. Myös ajansäästö kiireisenä päivänä olisi plussaa. Mistä ravinnosta kiinteyttäjää saisi helpoiten? Muita kauniin, kiinteän ja kiiltäväpintaisen pökäleen muodustusvinkkejä?

  • Fiber up in the ass, mies

1 vastaus

Walter de Camp

11.10.2016 12:30

Mitä kuivempaa ruokaa syö, sitä kuivempi on pökäle. Pökäleenkuivattajien pitää välttää keittoja, aasialaisia ruokia ja kaikkia sellaisia ruokia, joissa on runsaasti kastiketta. Vältä myös intialaisten suosimien mausteiden käyttöä, koska ne edistävät ruoansulatusta. Inkivääriä et saa missään tapauksessa syödä, sillä se edistää ruoansulatusta ja tekee pökäleestä luistavaa.

Ota kuitenkin huomioon, että pökäleenkuivattaminen ei ole terveyden kannalta ollenkaan edullista. Kun on aikansa kuivatellut pökälettään eli vaikeuttanut ruoansulatustaan, alkaa saada yllättäviä terveysongelmia.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Vastaa kysymykseen

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi