Rasittaa Sörnäisten metropysäkki

Minua on typeränä Järvenpääläisenä askarruttanut Sörnäisten metropysäkki. Kun laskeudun metron liukuportaita, portaiden yläpäässä ja alapäässä kuuluu ääni: tii-tii-tii-tidi-tii-tii-tii-tidi-tii... (eller annat liknande fuc**ing rasittava ääni). Muilla metropysäkeillä en tätä saatanallista säveltä ole kuullut ja oletan, että ääni kuuluu Sörnäisten pysäkillä myös silloin, kun en itse ole liukuportailla. Kenelle voin valittaa ja saada tuon äänen loppumaan, vai pitääkö hypätä metroon vasta Hakaniemessä?? Vai pysyä vain Järvenpäässä?

  • Lube, 24 v mies

2 vastausta

Walter de Camp

13.10.2014 15:44

Kaikkialla Sörnäisten metroaseman lähistöllä seisoskelee synkän kalvakoita ihmisolentoja kapakoiden ja rappukäytävien edessä pössyttämässä tupakkaa, joten Sörnäisten metroaseman edes nähdäkseen täytyy tunkeutua paksujen harmaiden myrkyllisten tupakansavupilvistöjen lävitse. Jos tästä selviää, saapuu vettä vuotavin silmin Piritorille. Se on alkoholistien, huumeidenkäyttäjien ja sekoamispisteessä olevien sekakäyttäjien kohtaamispaikka. Varsinkin sateisella säällä nuo laitapuolen putoajat valuvat ja vierivät sisään metroaseman ylimmille tasanteille. Yleisimmät täällä kuultavat sanat eivät yllättäen ole "vittu, vittu, vittu" vaan "saatana, perkele, saatana". Täällä metroaseman ylätasanteella kioskin lähellä katusoittajat vatkaavat usein kitaraa, mikä on paljon mukavempaa kuin karmea hermoja raastava balkanilainen hanuri. Kun tämän kaiken läpi pääsee liukuportaille, on todennäköisesti voiton puolella. En ole koskaan nähnyt, että kukaan olisi heittänyt ketään metroraiteille. Todellakin, siellä portailla kuului tuo ääni tii-tii-tii-tidi-tii-tii-tii-tidi-tii... Se oli ihanan rauhoittava ääni niissä olosuhteissa, mutta tietenkin paikalle lähetettiin korjausmiehiä, jotka huolsivat portaat ja se ääni valitettavasti poistui. Suosittelen, että pysyt Järvenpäässä. Et sovellu kaupunkielämään.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Metromatkustaja

17.10.2014 08:33

Itseasiassa, luulen että kys. ääni kuuluu hisseistä, joissa se on opastamassa esim. näkövammaisia oikeaan suuntaan.

Kuvailun mukaista ääntä kuuluu esim. Rastilan metro-asemalla. Luulen, että Sörnäisissä ääni on ärsyttävä sillä asema on yksi vilkkaimmista, ja hissit ovat aivan rullaportaiden vieressä

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Vastaa kysymykseen

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi